Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffwsewe

Moj byly chlopak przesladowal mnie a wczoraj pobil obecnego na imprezie

Polecane posty

Gość fffwsewe

Moj byly mnie przesladuje a wczoraj pobił na imprezie mojego obecnego chlopaka...nie jestesmy ze soba juz polroku aon nadal niepotrafi tego zniesc ze rozstalam sie znim a on wyzywa mnie od szmaty ize wywizie do lasu izabije a mojchlopak powiedzial mu ze odwal sie odniej bo bedzie zle ztoba wiec wczoraj na imprezie przyszedl niewiem jakim cudem i zaczela sie bojka moj chlopak uderzyl go wjaja a on nie drgnal i przewrocil na ziemie i bil go po twarzy i glow o podloge uderzal uderzylam go butelka a on niedrgnal tylko nadal bił ,mojchlopak lezy w szpitalu dzwonilam na policje i skladac sprawe do sadu bede jak myslcie ile dostanie lat:(? a co najwazniejsze moj chlopak nadal lezy w szpitalu juz sie obudzil ale jest calypoobijany

Gość kochana zglos
koniecznie to wszystko na policje, opisz dokladnie co sie stalo, swiadkow tez na pewno masz. niech huj idzie siedziec, nalezy mu sie! dobrze, ze kopnelas go w dupe, brawooooo!!!!

Gość fffwsewe
byla to mpreza w tkaim miejscumoja rodzina a on nagle wszedl a ja zmieszana pdchodze to jest marcin a to tomek a on go odpchnal a tam byli starsi ludzie tez zmojej rodziny on podszedl domnie imnie oplul on go uderzyl a on smial sieze antyle cie stac i go przewrocil (tomka) i pobil go a jesli chodzi o rozstanie to bylo to ze nic juzdoniego nieczulam a wczasie zwiazkubyl normalny zaczal pic palic itd.. i wysmial mi w twarz i powiedzial ze tak beda konczyc ktol cie tknie

Gość kochana zglos
ten koles jest zdrowo jebniety w czajnik! jak najdalej od takich typow! jak Twoj chlopak wydobrzeje to tez niech sklada zeznania na tego gnoja! kobieto wspolczuje Ci... ja bym sie chyba zagotowala i sama bym mu przywalila czyms na tej imprezie!

Gość fffwsewe
i kochal mnie bardzo , ale ja mu mowilam ze do niego juz nic nie czuje mam 16 lat a on 18 a moj obecny 20 i ostatnio doodam ze moj bylyl niemial problemow z prawem ale byl tez chorobliwie zazdrosny cesto plakal ze od niego odchodze i przez to go zostawilam tez