Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośnik sztuki

dlaczego kobiety są tak beznadziejne w tworzeniu

Polecane posty

Gość miłośnik sztuki

sztuki? nie potrafią niczego stworzyć w sztuce , jedynie grać role kokietek lub odśpiewywać tragiczne pioseneczki dla głupiej masy oraz kręcić dupą i to wszystko na co was stać panienki , a za to wymagacie wybujałej wyobraźni od faceta , który przynajmniej umie stworzyć coś z niczego , a wy ze wszystkiego nic :)

Gość miłośnik sztuki
tej chwili akurat słucham , ale mniejsza o to , pomyślałem sobie ile kobiet oprócz świetnego głosu , potrafi pisać bardzo ciekawe utwory muzyczne , praktycznie kilka , za to pokazywanie ciała w tańcu i dobry głos to macie we krwi :)

bo jesteśmy kobietami,uwodzenie mamy we krwi wyssane z mlekiem matki myślałam że kazdy o tym wie po za tym jesli wszystko uważasz za sztukę(seriale,tok show,czy występy gwiazdeczek)to nie mam więcej pytań pozdr i życzę miłego słuchania

Gość Malone
kobiety nie są beznadziejne, tylko wyznacza im się nieco inną rolę w społeczeństwie, nawet jeśli mówimy o muzyce- kobiety się często wstydzą bo są z natury bardziej nieśmiałe i bardziej się przejmują że im coś nie wyjdzie albo że ich ktoś wyśmieje, powie że to niekobiece... posłuchaj sobie bikini kill:D

Gość rtyryery
Ja tam jestem bardzo twórcza :)

Gość miłośnik sztuki
po za tym jesli wszystko uważasz za sztukę(seriale,tok show,czy występy gwiazdeczek)to nie mam więcej pytań właśnie nie mam ,ale to potraficie najlepiej :)

Gość vixennn
to jeśli ja nie umiem tanczyc i spiewac ale rysuje i gram na gitarze to juz znaczy ze jestem mężczyzna;D?

dalej mylisz pojęcia sztuka--ambitne filmy,muzyka,sztuka teatralna opera,wystawy show biznes-tv,koncerty dla mas,ma być lekko ładnie i przyjemnie ''właśnie nie mam ,ale to potraficie najlepiej '' tym stwierdzeniem krzywdzisz kobiety,które tworzą sztukę nie dla mas tylko dla znawców takowej:) pozdr