Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh19

usunełam ciąże przez chłopaka

Polecane posty

Gość ehhh19

TO BYLO COS NIESAMOWITEGO, KIEDY DANIEL SIE MNA ZAINTERESOWAL CZULAM SIE JAK W BAJCE. NIGDY NIE POMYSLALAM BYM, ZE BEDE SIE SPOTYKAC Z IDEALNYM FACETEM. NIESTETY TYLKO MI SIE TAK WYDAWALO... SPOTYKLAISMY SIE PRZEZ POL ROKU, WSZYSTKO BYLO OK DO CZASU GDY DOWIEDZIALAM SIE ZE JESTEM W CIAZY. MAM 19 LAT MIESZKAM Z OJCEM I MLODSZYM BRATEM, JESZCZE SIE UCZE. AKURAT WTEDY MIALAM FATALNE STOSUNKI Z OJCEM, CIAGLE SIE KLOCILISMY. KIEDY DANIEL DOWIEDZIAL SIE O MOJEJ CIAZY, CHCIAL ZEBYM USUNELA. NA POCZATKU MYSLALAM ZE ON ZARTUJE, NIE PRZYPUSZCZALAM ZE MOGLBY BYC ZDOLNY DO CZEGOS TAKIEGO. MINAL TYDZIEN I NAJWIDOCZNIEJ OSWOIL SIE Z TA MYSLA ZE BEDZIE TATA. WTEDY WYZNAL MI ZE JAKOS TO BEDZIE ZE ZAMIESZKAMY RAZEM, ON ZNAJDZIE PRACE, ZE SIE WSZYSTKO ULOZY. BYLAM WTEDY TAKA SZCZESLIWA... CHODZ MOJE SZCZESCIE NIE TRWALO DLUGO. NIESTETY JUZ NASTEPNEGO NIA WYZNAL MI ZE JEDNAK NIE CHCE BYC ZE MNA NA SILE I NIE CHCE TEGO DZIECKA, ZE ZOSTAWI MNIE SAMA BO ON WYJEZDZA ZAGRANICE. MOJ SWIAT SIE ZAWALIL I PO KOLEJNYCH DNIACH JEGO NAMOWOW ZGODZILAM SIE NA ZABIEG.TO BYL 4 TYDZIEN. NIE ROBILAM SKROBANKI, LEKARZ PODAL MI 2 ROZKRUSZONE TABLETKI, KTORE MIALY WYWOLAC PORONIENIE. TO BYL NAJGORSZY DZIEN W MOIM ZYCIU. NIE CALY MIESIAC PO TYM DOWIEDZIALAM SIE ZE DANIEL MA DZIEWCZYNE Z KTORA SIE SPOYTKAL WTEDY KIEDY ZE MNA. OD TEGO ZDARZENIA MINELY JUZ 4 MIESIACE, A JA CZUJE SIE OKROPNIE. ZALUJE TEGO I BEDE ZALOWAC DO KONCA ZYCIA ;( DLATEGO CHCIALABYM OSTRZEC WSZYSTKIE DZIEWCZYNY, KTORE CHCA SIE ZDECYDOWAC NA TEN KROK, ZASTANOWCIE SIE NAD TYM Z MILION RAZY ZANIM TO ZROBICIE, BO COS TAKIEGO NIE DAJE POZNIEJ ZYC. JA GDYBYM TYLKO MOGLA COFNAC CZAS NIE ZROBILABYM TEGO ;(

Bardzo mi przykro...Rzeczywiście zrobilas cos okropnego..zdecydowałaś za kogoś czy ma prawo zyc czy nie..Nie powinnas tak postepowac ale nie mi Cie oceniać.Wspolczuje.Faceci to w wiekszosci dupki ktorych trzeba dobrze poznac zanim do czegokolwiek dochodzi..Dla wlasnej wygody ten pajac kazal zabic bo inaczej tego nazwac nie mozna dziecko...Wiem jak to jest kiedy czlowiek pokłada wszystko w drugim czlowieku a on okazuje sie byc kims innym byłas w szoku sama bezradna ale mimo wszystko trzeba byc konsekwentnym ......

Gość paulina155
Wsółczuje Ci. Mam na imie Paulina i mam 16 lat. Nie moge powiedzieć ze zrobiłaś dobrze ale tez nie moge powiedzeć ze zrobiłaś źle. Do końca zycia patrząc na dziecko widziała byś chłopaka :( Widocznie mając inną dziewczye, nie uszanował Ciebie, i Twoich uczuć. po prostu NIE ZASŁUGUJE NA TAK WSPANIAŁĄ KOBIETE JAK TY !! Dasz rade , pamiętaj że nie jesteś sama ! JEstem z Tobą z całego serca. Ale proponowała bym Ci wizyte u psychologa , Wielu ludzi mysli ze do psychologa chodza debile , a tak nie jest !! Chodza tam tylko mądzrzy ludzie chcący podnieść się z dołka. Widzisz ja jestem Świadkiem Jehowy, więc cięzko by mi postawić sie w tej sytuacji. Pamietaj jesteś silna, nie załamuj się!

Gość ehhh19
DZIEKUJE ZA SLOWA OTUCHY, TEZ JUZ MYSLALAM O WIZYCIE U PSYCHOLOGA, ALE BOJE SIE ZE NIE BEDE UMIALA O TYM ROZMAWIAC TAK TWARZA W TWARZ Z OBCA MI OSOBA

Gość co za gówniana wypowiedz
katole atakują marketingiem szeptanym

Gość kass20
Współczuję Ci i mogę sobie wyobrazić jak się czujesz:( niestety czasem jest tak że facet jest fajny ale do czasu... jeśli przychodzi co do czego to pokazuje swoje prawdziwe "Ja" postanowiłaś usunąć ciąże ponieważ czułaś się bezsilna :( i uległaś... ale na pewno gdybyś miała w kimś wsparcie nie zrobiłabyś tego. Chłopak był okrutny i nie dojrzały... tak prawdę mówiąc, może z czasem lepiej się poczujesz jak już znajdziesz tego na stałe.. tzn. Męża:) i będziesz miała z nim dzieci:) nie myśl o tym kolesiu bo on nie jest po prostu wart splunięcia w twarz!! rozumiem... nie był gotowy... ale jak chciał się z Tobą kochać to było fajnie... nie wiedział jakie tego mogą być konsekfencje... no typowy maolat. DZIEWCZYNO DASZ SOBIE RADE!! TRZYMAM KCIUKI:) POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE:)

Gość papierosniczka
ja bym temu chlopakowi zrobila jestem msciwa i bym sie zemscila doszla bym kto jest obecna jego dziewczyna i opowiedziala jej wsyzstko zeby mu zrujnowac zycie

Gość papierosniczka
i nie dopuscic by zrobil poraz kolejny komus krzywde

Gość papierosniczka
i powiedzialabym, ze lubie jesc stolca a on mi nie pozwalal

Gość kass20
nie trzeba się mścić... kto dołki kopie ten sam w nie wpada" dziewczyna i tak dużo przeżyła... po prostu niech unika tego chłopaka..

Gość ehhh19
JA NIE WIDUJE SIE Z NIM, CHOC OSTATNIO GO WIDZIALAM I NIESTETY WSZYSTKO WROCILO. A JESLI CHODZI O TA MSCIWOSC COZ... NIC JUZ NIE PORADZE NA TO CO SIE STALO. ALE WIERZE ZE LOS BEDZIE SPRAWIEDLIWY I GO UKARZE, MNIE PEWNIE TEZ :( A JEGO OBECNA DZIEWCZYNA CZYLI TA Z KTORA SIE SPOYTKAL W TYM SAMYM CZASIE CO ZE MNA O WSZYSTKIM WIE

Gość kass20
widocznie tamta dziewczyna jest taka sama jak on... może jej to pasuje... no ale.. nie martw się jego jeszcze los ukarze! a ta dziewczyna też jest nie mądra jak on skoro o tym wie i nic sobie z tego nie robi... a może by tak samo postąpiła..? może sama by usunęła ???? hymmm to już ludzie bez serca...

Gość kass20
Ciebie rozumiem.. nie miałaś w nikim wsparcia... a ojciec dziecka kazał Ci usunąć ... co miałaś zrobić... sama z nim byś nie wygrała... musiałabyś mieć w kimś wsparcie... a ten drań pozbawił Cię szczęścia... zadał Ci cios na całe życie.

Gość papierosniczka
skro kilka dni chcial tego dziecka a puzniej mu sie odwidzialo i chcial usuniecia tej ciazy to moze tej jego 2 kobitki sprawe i moze to ona go namowila i on jej sie posluchal i popchnol cie do tej decyzji

Gość ehhh19
ONA DOWIEDZIAŁA SIE O TYM PO FAKCIE DOKONANYM. DZIEWCZYNA WIEDZIAŁA O MOIM ISTNIENIU TYLKO DANIELEK POWIEDZIAL JEJ ZE JUZ SIE ZE MNA NIE SPOTYKA ODKĄD JA POZNAŁ. JA NIESTETY O NIEJ NIE WIEDZIALAM :(

Gość ojojojojojo
:(:(:(:(:(

Gość ja tam nie żałuję
ja tez usunelam ciążę. i wcale tego nie żałuję... trzeba byc twardym

Gość kass20
nie chodzi o to czy twardym czy miękkim ... po prostu ta dziewczyna zostala skrzywdzona... porzucona ... i ona wcale nie chciała usunąć tej ciąży.. a ty pewnie chciałaś dlatego nie żałujesz ...

Gość ja tam nie żałuję
gdyby nie chciała to by nie usunęła. pewnie wtedy chciała a teraz żałuję :/. tak czy siak zrobila to i niech teraz weźmie sie w garść i zapomni o tym. zycie leci dalej

Usunęłaś bo tez chciałaś, jakbyś nie chciała to bys tego nie zrobiła przecież więc przestań tutaj tak oczerniac tego kolesia. Ja go rozumiem że nie chciał jeszcze dziecka i nie był na nie gotowy

Gość kass20
może i ten koleś nie był gotowy... ale nie musiał tak potraktować tej dziewczyny.. ok miał prawo tak powiedzieć ale mógł już zostać przy niej... a zachował się po prostu jak szczyl! i poleciał do innej... skoro się wziął za seks to niech się poczuwa do odpowiedzialności...

Gość ehhh19
accer- wtedy uważałam ze to jedyne rozwiązanie. no rzeczywiście nie byl gotowy na dziecko... i nie jest takim szczylem ma 23 lata. no coz nigdy mu tego nie wybacze i zawsze bedzie dla mnie draniem przez którego zrobilam cos tak strasznego :(

Gość ehhh19
accer- wtedy uważałam ze to jest jedyne rozwiązanie. teraz tego okropnie żałuję. moze i nie byl gotowy na dziecko ale zawsze bedzie dla mnie zwykłym draniem i nigdy mu nie wybacze. i nie jest takim szczylem ma 23 lata. a tobie Latwo mówić bo jestes facetem i nie wiesz jak to jest :(

Gość paulina155
Zapewniam Cie jesteś wspaniałą kobietą !! Dasz rade ! nie przejmuj sie złymi komentarzami, nie chodzi mi o to ze popieram usuwnie ciazy ale co się stało to się nie dstanie! Zapewniam Cie zycie ma zwloty i upadki to byl upadek ale beda zwloty !

Gość ehhh19
dziękuję

Gość jksnajsd
smutna historia, a ten kolo to jakis kretyn wykastrowac takiego

Gość czyzby prowo
co to sa "namowowy"?

Gość yyyyydgege
jakie namowy ?? :/

Gość Paulina155
Hey :) jak się czujesz ?? Emocje opadły ?? Pozdrawiam :)