Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maartusia198722

Czy to moze byc Ciaza???

Polecane posty

Gość Maartusia198722

Hej mam taka sprawe czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy wspolzylam z chlopakiem w 2 dzien miesiaczki ale byla skapa i bez zabezpiecznia po 14 dniach zrobilam test ciazowy i wyszedl niegatywnie teraz 19.09 znowu wspolzylismy rowniez bez zabezpieczenia skonczyl we mnie jutro mam spodziewana miesiaczke ale wogole nie mam objawow zebym ja dostala tylko caly czas jestem jaka sennna.czy powinnam jutro zrobic test ciazowy czy mam jeszcze poczekac? Dodam ze ucieszylabym sie jakbym zostala mama:)

Gość Maartusia198722
?????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość Maartusia198722
szkoda ze nie mozecie mi nic podpowiedziec

powiem ze trochę trudno ocenić Twoja sytuację,skoro jutro tzn.juz dzisiaj powinnaś dostać miesiaczkę a jej nie ma to zrób test,wynik powinien byc wiarygodny,jesli miesiaczki nadal nie będzie pomimo obojętnie jakiego wyniku testu to zalecam wizyte u gina,daj znać co z tego wszystkiego wyszło

Gość Maartusia198722
niom i jak narazie nie widac zebym miala dostac okres jutro bede robila sobie test zobaczymy co wyjdzie ale mam straszne zachcianki na wszystko jestem jakas taka senna. mam nadzieje tylko ze sie nie rozczaruje

Gość Anka0010
hej mi okres spoznia sie juz tydzien a senna jestem od jakies 2 tygodni.. ale u mnie na test jest jeszcze raczej za wczesnie.. w kazdym razie zycze powodzenia :)

Gość Maartusia198722
test mozesz juz zrobic spokojnie bo robi go sie w czasie spodziewaniej sie miesiaczki albo po terminie jak sie spoznia wiec powodzenia:)

Gość Anka0010
troche boje sie robic.. no ale coz.. dzisiaj dostalam takiego lekkiego pamienia, nie krew tylko taki jakby brazowy sluz.. zastanawiam sie czy to nie przypadkiem plamienie z zagniezdzajacego sie zarodka.. czytalam gdzies ze moze sie zagniezdzac 12 dni..

Gość Maartusia198722
niom ja sama juz sie tyle naczytala ze juz niewiem co mam myslec. chcialabym zeby wynik byl pozytywny ale nic nie chce zapeszac wiec zobaczymy

Gość Anka0010
martusia a ile masz lat? ja mam dopiero 18, jesli okazaloby sie ze jestem w ciazy na pewno ucieszylabym sie, ale uwazam ze jestem jeszcze troszeczke za mloda na zostanie mamusia ;)) jak zrobisz jutro test to napisz co wyszlo :) zycze dwoch kreseczek :)))

Gość Maartusia198722
niom ja mam 22 i czuje juz swoj instynkt macierzynski niom zrobie test to napisze co wyszlo.A niom Ty masz jeszcze czas na dzieci niema co sie spieszyc

Gość Anka0010
OK :) zreszta mi okres moze sie opozniac tez przez pezeziebienie, bo jestem chora.. siedze w domu ciagle..;/ no to powodzenia Ci zycze jeszcze raz i do jutra.. dobranoc.. ps. zrob ten test rano, bo jest wieksze prawdopodobienstwo, ze Cie nie oklamie.. heheh ;)

Gość Anka0010
no ja tez jestem ciekawa :D

Gość Maartusia198722
bede musiala isc do lekarza bo mialam jedna kreske bardzo widoczna i jedna slabiutka wiec niewiem czy jestem czy nie ale nie chce zapeszac a okresu dalej niema a pozatym caly czas mi sie wydziela sluz taki jak z kurzego jajka.

Gość Anka0010
no to jestes w ciazy!! moja ciocia tez tak miala (2ga slabiutka) i okazala sie ze jest w ciazy :)) nawet bardzo mala widoczna kreseczka oznacza ciazy - pisze na ulotce ;) gratuluje!!!!!!!!! :D

Gość Maartusia198722
nom dla upewnienia ide do gin. zeby nie zapeszyc i nie cieszyc cie na zapas

Gość Anka0010
to idz i napisz tu koniecznie co powiedzial doktorek :D

Gość Maartusia198722
jestem zalamana robilam ponownie test i wyszedl niegatywnie i niewiem co teraz:( a tak sie cieszylam ze bede miala dzidziusia. A dalej nie mam okresu i na to sie nie zapowiada zebym go dostala i niewiem co jest grane a wizyte u gin mam dopiero w przyszly poniedzalek.

Gość Anka0010
jak jestes w ciazy to napisz, ja sie wlasnie dowiedzialam ze jestem...

Gość Maartusia198722
to super ciesze sie:) a to lekarz potwierdzil Twoja ciaze?? ja sie dowiem w poniedzialek czy jestem

Gość Maartusia198722
hej kohane nie jestem w ciazy w nocy dostalam okres i teraz sie mecze z tym bolem brzucha bo jest okropny nic mi nie pomaga nigdy ale i tak jak sie skonczy to sie wybieram do gin zeby zobaczyc dlaczego tak sie spoznila. A My z chlopakiem dalej bedziemy sie starac o dzidzie:):):)