Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foxia

Chce ściągnąć kolor z czupryny...sama...jak?

Polecane posty

Gość foxia

Zeby nie wyszła rudziana miedź :o Mam czarne włosy... czy może zaczekać i zainwestować we fryzjera?

Gość Katie19
Ja mam ten sam problem:/ mam czarne wlosy farbowane i chialabym zejsc na jasniejszy np. ciemny braz... no i pare dni temu bylam u fryzjerki skrocic wloski i przy okazji zapytalam sie co musze zrobic zeby zejsc z tego czarnego koloru... odpowiadziala ze najlepsza metoda to stopniowe pasemka. Pasemka robi sie rozjasniaczem a nastepnie na te pasma naklada sie farbe z wybranym kolorem ;) ja chyba tak zrobie ale zastanawiam sie czy sama sobie zrobic te pasemka czy lepiej isc z tym do fryzjerki ;)

hi hi włąsnei miałam dodac temat , jak usunąć te czarne włosy , bo szczerze to juz mam dos tego farbowania - tez tak myślalam o pasemkach , wiec chyba ten sposób wykozystam :)

drogie panie, jak jesteście na tyle odważne by samodzielnie ściągać kolor, to lepiej bądźcie na tyle odważne by po prostu ogolić się na zero :P to zbyt duża ingerencja we włosy, by robić to domowymi sposobami... osobiście, nie polecam. ale jeśli spróbujecie, możecie opisać efekty :P