Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhh

kto jest w zwiazku i nie jest szczesliwy?

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhh

ktos jeszcze czy tylko ja tak zle trafilam? :(

Gość powtarzacie tematy........
bylo juz. a co z Twoim nie tak?

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
wogole sie nie stara...nie mam w nim zadnego oparcia, pomocy, nie moge sie zglosci ani z blahostka ani z problemem... nigdy nie ma kasy, zeby gdzies ze mna isc ( nigdy nic mi nie postawil, ale nie wymuszoam tegho) a dzis sie dowiaduje, ze poszedl z kumplem na kregle do maca....zawsze ma kase na piwo i fajki.. nic mu sie nigdy nie chce robic awantura i krzykiem wymuszam jakiekolwiek wyjscia... spacer to dla niego pojscie do najblizszego sklepu po piwo generalnie przegralam z piwem.... wybiera piwo i kolegow zamiast przyjsc na dworzec i mi pomoc z torba nie kupi mi nic do jedzenia jak m sie kasa zabraknie, bo musi miec na piwo na wieczor generalnie jestem w tym zwiazku sponsorem, frajerem i idiotka w jednym....

Gość ehhhhhhhhhhh
dzis nie odzywal sie caly dzien, wiem, ze mu sie kasa skonczyla na karcie a jak sie zapyta;a, czy 5 zł to tak duzo, zeby doladowac to uslyszalam, ze widocznie za duzo....

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
pocieszcie mnie labo potepcie!!!!!!!! :(:(:(:(:(:

Gość splicer
wybacz ale to nie jest związek... tylko tak ci się wydaje szukaj innego faceta

Gość ehhhhhhhhhh
ale nie mam na tyle odwagi, zeby to skonczyc... nie wiem jak bardzo jeszcze musi mi dowalic albo pokazac jak bardzo ma mnie w dupie, zebym przejrzala ;/

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
zjebcie mnie...chyba tylko na to zasluguje :|

Gość spicer
Jak sama napisałaś, jesteś w związku i nie jesteś szczęśliwa. Prawdziwy związek polega na tym że dwie osoby dbają o siebie i uszczęśliwiają się nawzajem. Dają i w zamian otrzymują. Po co ci facet który sprawia że czujesz się gorzej ? Uważasz że jesteś tak mało warta, że na zasługujesz na takie traktowanie ?

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja po prostu sie boje, ze koleny nie trafi sie szybko... zenujace, wiem... ja z siebie daje wszystko, a otrzymuje niewiele....

Gość splicer
niewiele czy nic ? co konkretnie od niego dostajesz ?

Gość MMMiimikx
mi tez wydawało sie ze jestem nie szczesliwa w zwiazku. Byłam z nim 3 lata. Teraz juz od miesiaca nie jesmy razem i dopiero teraz wiem co znaczy na prawde byc nie szczesliwym.... Eh... dalabym wszystko zeby znow z nim byc i cieszyc sie tym co mam.