Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wilk w lesie

kto chce pogadać przez telefon , tak poprostu o wszystkim i niczym ???

Polecane posty

mam taki pomysł :) , piję sobie 3 lampke wina i może ktoś chciałby sobie pogadać przez telefon czekam na Was moje Przyjaciółki! Paaa

Gość IDŻ PRZEZ ZOBOŻE BRACIE

Gość bardzo inteligentny
>>> wilk w lesie > (...) i nie na takim poziomie (...) rozumiem że na poziomie: "dupczyc to mozesz swoja matke" ktory to poziom? ;)

Gość I TWOJĄ MATKĘ TEŻ

Gość KTO ZATAŃCZY Z WILKIEM

Lol ym pogadał, tylko naucztłem się nie ufac byle komu... :) Dałbym komuś nr tel a potem by wisiał gdzieś w szkole lub na przystanku z tekstem---> tania dziwka czy coś .... robili tak moim znajomym ;p

Niby tak ;] Ale o czym ja miałbym rozmawiać z jakąś nieznajomą kobietą, musiałbym s.łuchać jej bajek ile to ona kutasów miała, i jakie wielkie, że miała miliard orgazmów, próbowałem tak już raz, rozmawiałem z typiarą którą poznałem jakoś przez Maxiora, pierw na gg pisaliśmy a potem chciała żebym zadzwonił, to zadzwoniłem, i nie dała mi dojść do słowa, to położyłem sobie fon na klacie, powaliłem się na wyro, włączyłem głośno-mówiący i zacząłem grać w Xboxa a jej odpowiadałem tylko EHE, TAK NOM, ona nawijała jak katarynka, zastanawiałem się kiedy bierze wdech.... :)

trzeba było sie rozłączyć !! i olać głupią dupe, nie chodzi mi o zwierzenia lae tak sobie pogadać , prawie jak chat : ) tylko przez fona ,

Gość nie pitol tylko
ssij.

poćwicz i sam sobie zrób loda :) olewam takich debili !! chyba że chcesz pogadać o Twoim problemie, zamały żeby ssać co hehehehehe

Gość gość
Ja

Gość gość
po co wyciągasz tematy sprzed tylu lat ? Weź idź do biedronki jutro. Co chwila są promocje n świetne książki. Możesz też pobiegać. :) Albo ugotować jąkaś zupę. Wszystko możesz. ;) :P