Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50 polskich złotych

caly czas kaszle boje sie

Polecane posty

Gość 50 polskich złotych

kaszle juz od 2 miesiecy,nie boli mnie gardlo,nie mam zadnych objawow przeziebienia,nie mam chrypki,nie pluje niczym,bylam u rodzinnego wysłał mnie do alergologa ten dal jakies leki,ale nie pomagaja jedynie co mam to nerwice lekowa i sie boje bo juz czytałam o rakach pluc itp :((

Gość 50 polskich złotych
ktos tez tak miał?

Gość Katie19
a moze palisz i to dlatego ten kaszel ??

Gość 50 polskich złotych
nie w kwietniu rzuciłam palenie

może alergia?albo jakieś złogi w oskrzelach po przeziębieniu?niech lekarz cię osłucha,zrób zdjęcieRTG klatki piersiowej

kiedy mahomet nie do góry to góra do mahometa. poczkaj aż umrzesz. lekarz sam do ciebie przyjdzie.

Gość 50 polskich złotych
ale sluchali mnie powiedzieli ze oskrzela i pluca mam czyste ze nie mam zadnych wiezłów powiekszonych,badali płuca musialam do takiej rurki dmuchac mialam ponad norme

Gość 50 polskich złotych
ale mam glupie mysli :(

tak sobie mysle , moze to przez to ze rzucilaś , płuca sie oczyszczaja pisałaś ze sa czyste ,ale moze jednak cos tam zostało , i teraz organizm juz wie ze nikotyny juz nie dostaje tak długo ze moze sie oczyscic a druga możliwosc - moja siostra ma takie ataki kaszlu , i nic jej tez nie jest , zdrowa , przebadana ...i ogólnie b.sie pilnuje co do zdrowia , a kaszel jest dopiero teraz doszła o co chodzi m ma katar sienny i w nocy podczas snu katar ścieka jej po sciankach gargła przez co zalega na oskrzelach - rano kaszel sie nasila ...

Gość 50 polskich złotych
nie wiem juttro pojde do rodzinnego niech mnie jeszcze raz osłucha i da skeirowanie na badania krwi,na zdjecie tez chociaz ona mnie i tak juz bierze mnie za wariatke,a myslicie ze to moze byc przez nerwy??

zrób testy alergiczne to napewno nic poważnego , tzn wszystkie choroby sa poważne , ale wierze ze to zaden rak - życze dużo zdrówka a jeszce mi tak do głowy przyszło moze masz za suche powietrze w pomieszczeniu gdzie spędzasz wiekszosc czasu ?

Gość 50 polskich złotych
mialam robione testy wyszło mi na trawe i zboza

a czy przypadkiem ten kaszel nie uaktywnia się w okresie większego stresu? to może być na tle nerwowym po prostu. ewentualnie przebywasz w pomieszczeniach ze zbyt suchym powietrzem, może zainwestuj w nawilżacz? nie są to drogie urządzenia, a bardzo ułatwiają życie astmatykom i alergikom, wiem coś o tym, bo sama mam alergie wszelkiej maści... jakbyś była zainteresowana produktami hipoalergicznymi, zajrzyj - alergia.med.pl, mają w ofercie dużo "polepszaczy" jakości życia alergików, naprawdę przydatne.

Gość gruźlica ......
nie daje objawów przy osłuchaniu, zrób prześwietlenie.

Gość Lucy xdd
Nałykaj się tabletek przeczyszcających :P Będziesz bała się zakaszleć :P

Gość gość
Ja obecnie też cały czas kaszle. Palenie rzuciłam dokładnie 19 czerwca. Bardzo mnie niepokoi ta sytuacja, choć czytałam, że kaszel może być objawem stresu. A jestem BARDZO zestresowana.