Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może i starodawna

Dlaczego połowa nastolatek wygląda, jak lafiryndy?

Polecane posty

Gość może i starodawna

Za moich czasów takie rzeczy nie miały miejsca. Dzisiaj widzę, że farbowane włosy, koleczyki w różnych miejscach, cycki na wierzchu i ogólne roznegliżowanie nastolatek jest normą. Kiedyś dziewczyny były ułozożone, a teraz stale tylko o tipsach itp. Wiem, że są też zwyczajne, ale te wypinające się w biodrach i robiące fotki z dzióbkiem są przerażające. Co z nich wyrośnie :o

Gość krissXX
farbowane włosy i kolczyki nie znaczą, że dziewczyna jest "lafiryndą". ale dzióbki też mnie irytują :P

Gość oO.
dlaczego rodzice im pozwalają na taki wygląd?

Gość bo teraz młode dziewczyny
to są lafiryndy... :(.. galerianki i takie tam rzadko która ma w głowie dobrze poukładane .

Gość memsahib
Bo rodzice albo w młodości byli tacy sami - czyli bezwartościowe kukły, albo nie wiedzą, co się w życiu ich dziecka dzieje...dziś rodzic nic nie znaczy, ale patrząc na to, jak współcześni rodzice wychowują dzieciaki się nie dziwię - sama bym takich nie szanowała :O

Gość józio
bo konkurencja wielka a biznesmenów jakby mniej...

Gość coldplay0000
ja taka nie jestem mam 16 lat rodzice mnie wychowali na pizaddna dziewczyne, nie pije nie pale i dobze się ucze.. jestem za to dla nich wdzieczna ze tak o mnie dbaja abym wyrosła na porzadka kobiete. ;)

Gość bo teraz młode dziewczyny
Rodzice są zapracowani... więc kto ma młode dziewczyny wychowywać ? Żyją samopas i same się wychowują.. ;-)

Gość oO.
zapracowani? a kiedyś to nie byli zapracowani? pff. mają swoje dzieci w dupie. proste. sami dają im kasę na farby do włosów, na kolczyki, na ubrania

Gość porazkazciebie
dlatego, że druga połowa tak jak Ty stawia przecinki tam, gdzie nie trzeba

Gość przerwa miedzy palcami 90
a jak waszym zdaniem wyglada wychowywanie mlodej dziewyczny ? uświadamianie jej ? :O myślicie że to coś da ?:O

Gość i dlatego ciesze się
że mam synów

Gość przerwa miedzy palcami 90
ban ? :o

Gość józio
odwieczna potrzeba akceptacji. a jak miarą wartości Człowieka jest nie to kim jest a to jak wygląda i co ma ....... no to tako to jest

Gość papierosniczka
gorsze jest to w tym wszystkim ze tak chodzą do szkoły i nie myślą o tym ze mając teraz gole plecy i brzuch za kilka lat to im da swoje oznaki z młodzieńczych głupot np. brak dzieci(bezpłodność ) albo inne choroby

Gość ja jestem taka nie jestem
ale większość mojej klasy (dziewczyn) rzeczywiście farbuje włosy na blond i mają poprzekuwane pępki i uszy na całej długości :o I póxniej wszyscy myślą, że każda dziewczyna jest taka, jak one :(