Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość R.K.

Rozstepy - kompleksy

Polecane posty

Gość R.K.

Mam 25 lat. jestem wysoka dosc czupla osobka ale juz w latach dziewczecych zaczely mi sie robic rozstepy. mam je na kolanach posladkach i z tylu na plecach. w czasie dojrzewania zrobily sie jakby wieksze i bardziej widoczne. Dopoki mialam partnera bylo ok, ale teraz przeszkadza mi to w nawiazaniu nowych kontaktow. Kiedys wlamalam sie na meila mojego ex.. i przeczytalam wiadomosc w ktorej pisala jak brzydzilo go moje cialo ze sie wstydzil ze mna chodzic na basen, zalamalam sie i teraz nie potrafie sobie z tym poradzic. Pytanie do mezczyzn czy wam t faktycznie tak bardzo przeszkadza?? jak mam sobie z tym poradzic?

ja mam tez na posladkach i na 'boczkach' z tylu a tez generalnie jestem szczupla...szybko uroslam ;/ i widze ogolnie ze mam do tego predyspozycje i to duuuze...ostatnio jakies 3kg mi przyszlo i mam wrazenie ze tych rozstepow jest wiecej ;/ ale nie przejmuje sie tym...moj facet tez za bardzo juz na to uwagi nie zwraca... Zamiast myslec o tym ze to zle wyglada itd. skup sie na innych cechach swojego wygladu...i postaraj sie odwarac innych uwage od tego co brzydki czyms co jest u Ciebie ladne, a tym palantem co tak Cie potraktowal to sie nie rpzejmuj, dobrze ze to juz Twoj ex... Nie martw sie nie jestes sama ;)