Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnie wy kobiety

KOBIETY - dlaczego nie jestescie bezposrednie ???

Polecane posty

Gość wlasnie wy kobiety

dlaczego nie jestescie bezposrednie tylko oczekujecie, ze faceci maja sie wszystkiego domyslac. Cos wam powiem, jesli chcecie byc w szczesliwym zwiazku wystarczy, ze bedziecie mowic o co w denaj chwili wam chodzi a nie milczaly i czekaly na gwjazdke z nieba. Kurde no nie wiem czy wszystkie baby takie sa ale jak na razie prawie wszystkie jakie poznaje to w koncu po czasie wychodzi z nich ten sam stwór jakim jest KOBIETA - zero konstruktywizmu, zero konkretow, tylko domysly i domysly i domysly i domysly i domysl sie SAM!!! A jak sie nie domyslisz to wielka obraza i najlepiej wtedy sie zrywa bo sie ma argument ze chlop mnie nie rozumie, ŻAL przez DUŻE ŻŻŻŻŻ

Gość ja tym bardziej
a ty sie domysl czemu ja cie nie chce! dobrze powiem Ci bo sie nie domyslisz, nie chce Cie bo jestes brudna i brzydka.

Gość w oku sie nie miesci
bo kobiety sa z wenus a meżczyzni z marsa

"bo kobiety sa z wenus a meżczyzni z marsa" Nie nie, to tylko komunał :p W rzeczywistości te od domysłów są zwyczajnie wygodnickie... przecież wygodnie jest nie mówić wprost, bo... - nie wiadomo co on by sobie pomyślał - a co ludzie powiedzą??? uuuuuuuu!! - czasem wyszłabym na idiotkę - albo za bardzo wyłożyłabym karty, a przecież to niedopuszczalne! ;) - po prostu nieśmiałość - w razie jednak wyszłabym na idiotkę... gładko można sprawę odkręcić obracając wszystko w żart (a jak to nie pomoże, można nawet z faceta się pośmiać i zrobić debila, wtedy sukces gwarantowany :classic_cool: ) - itd. itd. itd. Ponadto, żeby wyglądało ładnie, można wszystko ubrać w "komunały", jakieś "tajemnice", które rzekomo mają podnosić napięcie (a podnoszą tylko ciśnienie :p) Słowem... wygodnictwo i cwaniactwo w jednym :) 🖐️

Gość I feel your heat in dusty whis
ja jestem...jak zdradziłam mojego chłopa to mu zaraz powiedziałam ;)