Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesłan

a mnie bardzo śmieszą kobiety w spodniach z materiału

Polecane posty

Gość wiesłan

i nie dosyć, że ma kufer jak szafa pancerna to jeszcze w spodnie włazi i nie widzi się w lustrze i z tyłu , nie chce nawet widzieć, że z tyłu te spodnie jej w rowa wchodzą i w zadek, wygląda to śmiesznie :) jeszcze nie widziałem faceta, który miałby czelność uśmiechać się na widok kobiety w sukience albo spódnicy , do chodzenia w spodniach trzeba mieć odpowiednią figurę , czy jasne Szanowna Pani ?

Moze nie wiesz, ale gruba dupa lepiej wyglada w sukience, albo spodniach z materiału niż w dżinsach.

to że ktoś jest otyły to nie znaczy że nie może chodzić w spodniach.Może jeśli mają odpowiedni krój

W innym temacie też mówiłeś dobranoc. nie możesz odejść od kompa :p

po prostu trzeba sobie dobrać krój do figury i wyglądac super w spodniach z porządnego materiału

Gość makabreska
ja na ten przyklad nigdy nie widzialam spodni NIE z materialu...z czego niby maja byc???

Gość pierdowate
problemy masz, zajmij się czymś pożytecznym

Gość gacie z liśca
rabarbara

Gość wiesłan
wiem o tym, że śmiech to zdrowie i minuta śmiechu to jak szklanka mleka wypita ale śmiechu nie zatrzymam na widok kobiet z wielkim kufrem w spodniach i spodnie wchodzą do jej zadka :)

Gość fujara wuja Januara
mnie tam smieszy jak widze faceta w spodniach typu "zgniotojaja", oraz chude picze, ktorym szew wpija sie w pizde, ale resztki kultury pozostajace we mnie NIGDY W ZYCIU nie pozwolilyby na to, aby smiac sie z kogokolwiek a na dodatek bezczelnie w twarz, mam nadzieje ze trafi cie kiedys szlag i jak bedziesz patrezc w lustro bedziesz rzygac na wlasne odbicie

Gość Spodniarz
99% kobiet w spodniach wygladaja seksy i super!

Gość Skarbik
Hejka spodnie dobrze leżą jak kobiety maja długie nogi a jeśli nie to niech zakładaj obcasy i jest super:) niech każdy popatrzy w lustro najpierw a potem ocenia innych

Gość a wuj ci do tego
Każde spodnie są z MATERIAŁU- jeansy też:-D "i nie dosyć, że ma kufer jak szafa pancerna to jeszcze w spodnie włazi" Jej kufer, jej wybór, jej sprawa. Nie podoba się to odwróć głowę w drugą stronę. Zaijmij się chlopcze własnym życiem i własnym zadkiem i nie zabieraj się za wytyczanie reguł co komu wolno.