Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosimonka

podziekowania dla rodziców - problem

Polecane posty

Gość kokosimonka

Witam, mam następujący problem, niebawem czeka mnie ślub i na weselu będą oczywiscie podziękowania i piosenka "cudownych rodziców mam", tylko, że mój kochany tata już nie żyje. Co w takiej sytuacji? Teściowe będą tańczyli razem a z kim mama ma zatańczyć? Mieliście podobny problem?

Gość sekretarka 25
Wprawdzie nie miałam takiego rpoblemu ale wydaje mi się, że mama może zatańczyc z zięciem.

Gość RODZICÓW MAM
a ty masz tylko mamę więc to bez sensu. \chyba że chcesz mamie zrobić przykrość ja jestem taką samotną mamą i wiem że nie byłoby mi przyjemnie

Gość hakunamamatata
byłam na 2ch takich weselach, gdzie jednego z ojców nie było i na jednym tańczyli w kółku razem a na drugim było nagrane,że zatańczył z mamą bliski kuzyn:)

Gość kokosimonka
niewyobrażam sobie wesela bez podziękowań, uważam, że zrobiło by sie mojej mamie przykro gdyby nie usłyszała podziękowania. Piszcie jeszcze co o tym myślicie

Gość ftuyr5u
Na weselu na którym ostatnio byłam, też nie było ojca pana młodego, więc rodzice tańczyli w kółku wraz z młodymi :)

Gość fsdfdsfdsgdfgdfgdfgdf
no włąsnie mam ten sam problem , tylko zeobydwoje moi rodzice nie zyja? wychowywała mnie babcia , co zrobic w tej sytuacji????

Gość fjhoiwarheo
wesele- jedna wielka szopka wiejska -"wieś tańczy , wieś śpiewa" - co to za durnota że na każdym weselichu musi być odstawioana taka pretensjonalna szopka :D:D:D masakra jakaś

Gość barcadera
jeśli masz tylko mame to wybierz inną formę podziękowań, są inne piosenki do wybrania na tę okoliczność nie wydaje ci sie że twoja mama przeżyje traume w czasie takiego uroczystego utworu ? że jest sama ?

Gość ja tez bylam na takim
gdzie tanczyli w kolku:)

Gość rybitwa z k-c
mój tato też nie żyje i na weselu, przy podziękowaniach była piosenka"Przetańczyć z Tobą chcę całą noc" A.Jantar, tanczyliśmy w kółeczku, a później, mama z moim mężem, ja ze świadkiem, a teściowie razem...i wyszło dobrze

Gość kokosimonka
ale mój chłopak też ma rodziców, dwoje i zawsze bardzo chcieliśmy na weselu tą piosenkę, a ja mam cudownych rodziców tylko, że tata jest już w niebie ale nadal dla mnie jest. Myślę że kołeczko będzie dobrym rozwiązaniem.

Gość ddddddddddddddddddd
tez mysle ze koleczko bedzie dobrym rozwiazaniem, ewentualnie Twoja mama moze zatanczyc z Twoim chrzestym, ale koleczko to chyba lepsze rozwiazanie :) zycze udanego wesela i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia

Gość za mąż wychodzicie
a nie umiecie myśleć samodzielnie ? tak banalna sprawa a sami coś nie potraficie wymyśleć ? jak wy w życiu będziecie sobie radzić bez rad z kafe ? to chyba oczywiste że na swoim weselu możecie zorganizować podziękowania dla rodziców na swój sposób, nie ma przymusu by powielać wzorce z innych wesel.... możecie dać kwiaty, drobne prezenty, opowiedzieć gościom o wspomnieniach z dzieciństwa itp no i chyba nie sądzicie że wdowa która żyła bez męża ileś lat padnie na zawał bo podczas wesela uświadomi sobie że jej mąż nie żyje....

Gość jakajaka
a nie lepiej słowne podziekowanie?

Gość ja tu rzadze
o zesz,na weselu tanczycie w koleczko?! normalnie wies tanczy i spiewa.macanie po kolanku tez bedzie?! buahaha

Gość atlantyda600
My nie robimy podziekowań na weselu. Mój tato nie żyje, a ojciec narzeczonego co prawda będzie na weselu, ale nie uczestniczył w wychowaniu syna. Podziękujemy naszym mamom po błogosławieństwie. A w trakcie wesela orkiestra odśpiewa toast dla rodziców i to wszystko. Bez wręczania kwiatów przy wszytskich i bez piosenki "Wspaniałych rodziców mam". Mojej mamie na pewno byłoby przykro, a ja ryczałabym jak bóbr że nie ma mojego taty w tym dniu.

Gość ja keidys sama
załozyłam taki topik, bo nie mam taty, ale moja sytuacja jest jeszcze inna. Tata umarł kiedy mialam 6 lat, a mama znowu wyszła za mąż (za czlowieka ktorego nienawidze). Wesela nie planujewczesniej jak za pare lat, ale ta mysl spedza mi sen z powiek. Rozumiem was dziewczyny - boicie sie o siebie zebyscie nie płakały ze Jego nie ma... Tak jak ja. Ja pomyslalam o podziekowaniu w kosciele. Zeby ksiadz powiedzial ze w imieniu młodych dziekuje za wychowanie i trud, blabla i wreczyc kwiaty. Jestem pewna ze nie chce miec zadnego kólka i cyrku na weselu. I niech ludzie myslka co chca. TO BEDZIE TWOJE WESELE. MASZ SIE CZUC DOBRZE A NIE NERWOWO ODLICZAC MINUTY DO PODZIEKOWAN! A w mojej sytuacji, czy mojemu "ojczymowi" nalezy sie cos? Tzn dla matek zawsze sa kwiaty, a dla ojców moze nieraz wino (rzadko chodze na wesela). Czy jemu tez mam dac? W koncu zyje z nami od 10 lat... No i moglby sie poczuc urazony, bo nieraz daje nam jakies prezenty, czyli pieniadze np na urodziny. Moge to zliczyc na palcach jednej reki, ale jednak...