Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naszoklasowiec ale normalny

Czy ludzie naprawdę nia posiadają IQ ?

Polecane posty

Gość Naszoklasowiec ale normalny

Teksty w Śledziku typu "KONIEC ŚLEDZIKA!! Informujemy wszystkich użytkowników, że należy w ciągu 20 minut wkleić ten tekst na swojego Śledzika, aby się go pozbyć, w innnym wypadku Śledzik pozostanie w Waszych profilach!" lub "**0238146829###" (kod smsowy w treści Śledzika na jego likwidację - totalny absurd!) stanowiły i chyba wciąż stanowią lwią część wysłanych wiadomości. Zadziałała reakcja łańcuchowa - skoro mój znajomy wkleił ten tekst w Śledzika to ja nie wklejając nic w podobnym stylu, wyjdę na zwolennika Śledzia. Administracja NK oczywiście zareagowała - zorganizowała krótki konkurs w którym należało wskazać jak najwłaściwszy i najlepszy sposób używania Śledzika oraz zamieściła informację "Nigdy nie komunikowaliśmy się z Użytkownikami za pomocą łańcuszków. Wszystkie tego typu wpisy nie są wiadomościami od NK." Po tak oficjalnej reakcji łańcuszki straciły na sile (choć nie zniknęły całkowicie). Z tego wszystkiego wyniknęła jedna pozytywna rzecz - jak zauważył jeden z naszoklasowiczów w komentarzu do całej tej sytuacji - wklejanie takich wiadomości pozwoliło poznać IQ naszych znajomych. Jeśli chodzi o sam protest obrazkowy to wypadł raczej blado (rzadko kto wklejał obrazek protestowy do swojej galerii, ale to właściwie chyba dobrze):ludzkie iQ zastanawia :O

Gość zgadzam sie z TOba
Tepaki!Jak jak mi to dziala na nerwy...Codziennie wklejaja ten lancuszki, jakie kody.Niby im ten sledz przeszkadza a najwiecej pisza!Zenada!