Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka jak nic

do mam karmiacyh piersia

Polecane posty

Gość porazka jak nic

dziewczyny czy wy tez przytylyscie karmiac? ja po porodzie po wyjsciu ze szpitala wazylam tyle co przed ciaza tylko zostal wiszacy brzuszek, karmie piersia i tyje chociaz nie jem nie wiadomo ile, na snaidankie platki z owocami i mlekiem, na obiad ryz kasza makaron jakies mieso surowka, na kolacje jogurcik i w ciagu dnia woda owoce slodycze minimalnie zadnych sokow a w cioagu 4 mc-y przytylam juz 3kg;-(

Gość zolzaa
witaj w klubie ja cztery m-ce po porodzie ,karmie piersia ,cwicze,fitness itd a tu waga spadnie pol kg a potem 1 kg do przodu

Gość ja wręcz przeciwnie
schudłam karmiac piersią

Gość porazka jak nic
ja sama nie wiem co mam robic, moze to wina hormonow? oszaleje za niedlugo;-(

Gość zolzaa
do ja wrecz przeciwnie- tak wiemy ,ze wiekszosc chudnie cieszymy sie z toba :O ja wiem,ze moj problem z waga to moze byc winaniedoczynnosci tarczycy dzwonilam do lekarza ale mam dzwoni w styczniu bo juz nie ma miejsc

Gość ja wręcz przeciwnie
na pocieszenie dodam, że jak tylko skończyłam karmić przytyłam 2 kg i jakos nie mogę się też ich pozbyć;)

Gość porazka jak nic
a niby dziecko wszystko wyciagnie, sciema

Gość od samego karmienia
piersią sie nie schudnie ani nie przytyje. Trzeba uwazac co sie je i trochę sie ruszać.

Gość taaa wyciagnie
ciekawe czemu pełno jest mamusiek, ktore karmią pierisą a są grube a nawet grubsze niz w czasei ciazy? Pewnei też sobie tłumaczą. "że dziecko wszystko wyciagnie" wiec objadają sie na maxa.:P

Gość zolzaa
do taaaa wyciagnie czytaj ze zrozumieniem...cwicze ,chodze na fitness ,stosuje diete mam karmiacych ,chodze na kilkugodzinne spacery wiec co jeszcze mam zrobic???? oprocz tego na glowie dom ,praca itd i tak baaardzo mi sie nie chce wiec musze sie zmuszac do cwiczen ale jestem systematyczna i konsekwentna.. przy pierwszym dziecku schudlam przy karmieniu do 48 kg i super a teraz nie moge...

Gość deedee1
ja chudnę strasznie! ważę już mniej niż przed ciążą...