Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfiatkowska01

wyjazd nad morze jutro!!!

Polecane posty

Gość kfiatkowska01

szukam fajnego przystojnego faceta z ktorym pojade na weekend nad morze. Chce wyjechac, poznac kogos,ciekawie pogadac, posiedziec nad morzem i skorzystac z ostatnich promieni slonca a potem w jakies przytulnej knajpie. Nie jestem w zadnykm zwiazku. NIc nie wykluczam nic nie zakladam. Jest ktos kto ma wolny weekend, czas i chec poznac. Mam 32 lata.

Gość naga raga
myślę że szukasz w nieodpweidnim miejscu... o ile wiem to forum dla kobiet;/

Gość a dasz mi dupy na plaży
???????????? to pojade z tobą i cie zasponsoruje

Gość Jestem Rafałek
Niestety - jutro odpada - :o idę na mecz :D

no, ciekawa jestem, czy znajdziesz tu jakiegoś normalnego faceta na taki wyjazd :) tak na marginesie - przydałby się jakiś namiar na Ciebie, gg czy mail

Gość kwiatkowska01
nie jestem niewyzyta laska (co nie znaczy ze nie lubie seksu)....ani panna szukajaca sponsora. Jestem po dlugim zwiazku. Staram sie wrocic do normalnosci. Nie chce tez upolowac na sile meza czy faceta. Staram sie byc odwazna i mysle ze moze (ale niekoniecznie) bedzie to poczatek jakies znajomosci.

Gość hhhhhhhhhkkkkkkkkkkkkhhhhhhhhh
wybralas sobie zly moment na wyprawde nad morze bo pogoda nas tutaj nie rozpieszcza :( a poza tym wszystkie typowe nadmorskie kurorty swieca juz pustkami. jezeli koniecznie chcesz pojechac nad to moze to radzilabym ci wybrac trojmiasto. pogada i tak w weekend nie dopisze, a tam jest zawsze co robic :)

Gość kwiatkowska01
no i dobrze ze swieca pustkami.. mozna sie cieplo ubrac. A w pelni lata bic sie o miejsce na plazy to ja dziekuje. Ta pora ma swoj urok.