Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama w 8 miesiącu

Jakie imię dać dziecku, by nie wyszło w przyszłości z mody.

Polecane posty

Gość mama w 8 miesiącu

Kochane pomóżcie, nie chcę popełnić błędu jak wielu rodziców kiedyś. Obecnie widzimy jakie imiona wyszły z mody. Stefan, Józef, Elwira itd. Doradźcie proszę jakie imię dla chłopca i dziewczynki będzie na tyle dobre, by przetrwało próbę czasu?

dla chłopca Filip lub Błażej. A dla dziewczynki Oliwia, Klaudia, Sylwia lub Judyta :)

Gość coraz niżej z poziomem bab
Imię, które przetrwa "próbę czasu"? Wybaczdzieckożetwojamamamatakiwielkiproblemijestgłupia. Weź się jebnij w łeb. Wybierz ładne imię, a nie "modne". Ludzie mają problemy.....

Błąd rozumowania - rozejżyj się dookoła i zobacz jakie imiona teraz rodzice dają swoim dzieciom i daj imie z tej samej grupy tak, żeby później się dzieci z niego lub niej nie śmiały... np. jak ja byłam dzieckiem i ktoś by miał na imię Franek to życia lekkiego by nie miał, ale teraz... Franków od zarąbania i nikt dzieciakowi nie powie że ma śmieszne imię bo to imię w danym roczniku będzie popularne :)

Gość glupias ania
Trzeba szukac takich ktore sie nie zestarzeja, a nie dawac wedlug mody, bo to juz szczyt glupoty.

Gość olllanka
ewa pawel piotr

Ja nie jestem głupia bo ja za modą nie podążam i w ogóle mało mnie obchodzi czy moje wybrane imiona wyjdą z mody czy do niej wejdą - mam sentyment do dwóch imion szczególny i tym się kieruję w wyborze a nie modą... to autorka jest psychiczna że pyta o imię dla własnego dziecka na forum - jakie pytanie taka odpowiedź :)

Gość mama w 8 miesiącu
Oliwia mi się podoba, ale to już chyba zbyt popularne. Judyta kojarzy się z żydówką. Błażej i Filip to trochę zbyt banalne.

Gość splicer
julian, lucjan, marysia

Gość lusmaria alwaro