Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmisia16

Naturalne powiekszanie biustu

Polecane posty

Gość mmisia16

Hej, mam pytanko. Hm mam 16 lat i chcialabym jakos przyspieszyc wzrost moich piersi. Słyszałam ze są jakies takie ćwiczenia na to czy coś. Chcialabym poznac wasze sposoby naturalnego powiekszania biustu. I nie chodzi mi o tabletki , bo na nie to nie mam kasy.. ;(

Gość ee tam
bedziesz starsza to ci urosną, ja w wieku 16 lat miałam b/c, teraz mam F i mam 25 lat, no i nic nie przytyłam :)

Gość mmisia16
no tiaa... tylko ze ja mam A .. ;(

Gość Jadziaaaaaaaaaaaaa
wiesz co moja kolezanka to zaczela stosowac tableki antykoncepcyjne o miala cycki jakby ktos na deske napluł.. ale rzeczywiscie podskoczyly po tej terapii ale ja ci to odradzam to jest konkret ingerencja w gospodarke hormonalna kobiety.. moze przytyj troche nieraz male cycki maja bardzo szczuple dziewczyny..albo je zaakceptuj..ja mam krzywe nogi.. i zyje..

Gość jadziaaaa
tabletki nie sa drogie sa nawet po 20zl

Gość mmisia16
no wlasnie tabletki antykoncepcyjne moga byc niebezpieczne ... no a szczupła to ja jestem, racja ;P a jakbym przytyła to to by coś dało ? a te tabletki to jak nie wiem czy skuteczne to tez wole nie brać :P

Gość zioła estrogenne
poczytaj na necie o nich

Gość Eve^^
Najpopularniejsze z ćwiczen: Motylek Połóż się na plecach. Nogi rozstaw szeroko i ugnij w kolanach. W ręce weź hantle o wadze ok. 1-2 kg, unieś je do góry, potem rozłóż je na boki, następnie skrzyżuj nad biustem i napnij mięśnie klatki piersiowej. Wytrzymaj kilka sekund i opuść ramiona. Wykonaj 3 serie po 15 razy. Na jędrny biust Stań wyprostowana, prawą nogę wysuń do przodu i oprzyj na udzie prawą rękę. W lewą weź hantle, zegnij ją w łokciu i poprowadź do prawego ramienia. Następnie wyprostuj ją i wyciągnij przed siebie. Wytrzymaj kilka sekund, potem opuść rękę, odpocznij. Powtórz ćwiczenie na drugą stronę. Wzmocnij ramiona Stań w rozkroku. Chwyć w ręce hantle o ciężarze ok. 2 kg. Wyciągnij ręce na wysokość ramion, a potem unieś je do góry. Podczas ćwiczenia trzymaj plecy wyprostowane, a łopatki ściągnię

Gość mostek biustonosza gryzie
a może by tak pomyśleć o właściwym dobieraniu biustonosza ,żeby efekt utrwalić?