Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fazasa

co to jest spotkanie organizacyjne - studia

Polecane posty

Gość fazasa

Witam! Mam pytanko co to jest to spotkanie organizacyjne na studia? czego sie tam dowiem? jak to wygląda????

Gość fazasa
czy ktos byl na takim spotkaniu???

Gość na kafe nie ma studentów
a na spotkaniu wszystkiego się dowiesz 🖐️

Gość na kafe nie ma studentów
a na spotkaniu wszystkiego się dowiesz 🖐️

To jest najczesciej spotkanie, na ktorym dowiadujesz sie o programie swoich studiow, o zajeciach, o opiekunie roku, przedmiotach, ewentualnych oplatach w zaleznosci czy to sa zaoczne studia czy nie (lub prywatna uczelnia), czasem terminy zjazdow - wszystko zalezy od uczelni :)

Gość fazasa
czy jest to cos takiego ze trzeba sie przedstawiac wszystkim itd.? czy na tym spokaniu są wszystkie kierunki studiów?

Kochana nie wiem jak wam to zorganizuja :) Mysle, ze przedstawiac to sie bedzie raczej tylko wasz opiekun roku, no chyba ze przeczyta liste obecnosci i trzeba sie bedzie pokazac kto jest kto. Ale spokojnie, raczej takie poznawanie sie to bedziecie miec miedzy soba. Wydaje mi sie tez, ze wybierzecie na tym spotkaniu staroste lub staroscine grup i calego roku. I tak, wydaje mi sie ze zbiora za jednym zamachem caly wasz rok.

Gość fazasa
masakra, nikogo tam nie znam....ciekawe jak bedzie

Gość beznadziejnie bedzie
kobieto/albo facecie lepiej nie idz na studia, ja Ci radze spakuj wór i spier dalaj jak najdalej stad, gdzies gdzie nikt Ci nie bedzie gadal co jest dobre a co zle.

Gość stary brzdac
posluchaj, studia to nie bajka, lepiej isc do pracy i sie bawic:)

Nie martw sie, ja tez mialam takie obawy a znalazlam tam 2 fantastyczne przyjaciolki :) zawsze sie znajdzie ktos fajny, poza tym napewno wybierzeciez sie na jakies piwko integracyjna i poznacie sie wszyscy lepiej. Spokojna glowa - bedzie dobrze :D

Gość nie masz sie czego obawiac
m naszym spotkaniu organizacyjnym wybieralismy starostow grup, przedstawił sie opiekun roku, zaplacilismy za ubezpieczenie, dostalismy indeksy i legitki, i to chyba byłoby na tyle :P

Gość fazasa
bronka - na piwko na pewno nie pójde bo mąż bedzie czekał na zewnatrz z dzieckiem... takze nawet jakby szli to bezemnie :(

Hm, no coz, jesli nie wtedy to kiedsy napewno jeszcze bedzie okazja :) radze Ci tylko, zeby pomimo obowiazkow i zycia rodzinnego nie izolowac sie od swojej grupy. W kupie zawsze razniej i jest sie do kogo o pomoc zwrocic w razie potrzeby :D