Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabar-barka

Czy dla faceta 3 miesiące bez seksu to dużo?

Polecane posty

Gość rabar-barka

Spotykam się z pewnym chłopakiem, od 3 miesięcy, i jak na razie jedyne do czego 'poważniej' między nami doszło to pocałunki, no i jakieś tam małe pieszczoty przez ubranie. Od pewnego czasu wyczuwam jakby mu mniej przestało na mnie zależeć, nie pisze już tak często, spotykamy się rzadziej. Zaczynam sobie wkręcać, że to może przez to że tak długo zwlekaliśmy z seksem. On tego chciał już parę razy, ja się nie zgadzałam. Sama nie wiem co o tym myśleć.

Gość Kochajaca_Zoneczka
napewno chce sexu....jak kazdy samiec...

Gość jakmalowana
sex...

Gość rabar-barka
No ja to wiem. Ale czy to że czekamy z tym 3 miesiące nie spowodowało że mu przestaje na mnie zależeć?

Gość spokojnie nie martw sie
nic na sile. jesli nie jestes gotowa, to poczeka. tylko nie sluchaj ludzi, ktorzy zaraz ci powiedza, ze to Twoja wina. spokojnie, badz normalna w dzisiejszych czasach, jeszcze sie - mowiac zartobliwei - naruchasz w zyciu:)

Gość eks swojego eks
widocznie nie wart .

jeśli on coś czuje do Ciebie prawdziwego to, że nie było jeszcze sexu nie powinno być powodem malejącego zainteresowania Tobą. A jeśli tak jest to przynajmniej wiesz, że nie jest wart Ciebie. Jak to mówią: jak kocha to poczeka:)

Gość waleryja
A jak mu odmawiałas, to co mówiłaś? jesli ktos nie ma cierpliwosci, zeby poczekac , az druga osoba będzie gotowa, to to i tak jakas wielka miłość raczej nie była

pff, jak mu zależy tylko na tym,niech spierdala przynajmniej wiesz, że nie zależało mu na tobie tylko na ruchaniu

Gość rabar-barka
To jest trochę zagmatwane. Ja jestem jeszcze dziewicą, ale on o tym nie wie. Bałam się mu przyznać, bo mam już 23 lata. Muszę być pewna w 100% czy to jest ten 'odpowiedni' facet. Jednak nasza znajomość fajnie się rozwijała i czułam, że to on będzie moim pierwszym. Niestety on się teraz jakby oddala ode mnie. Moja siostra zna jego koleżankę z uczelni i podobno widziała go jak obejmował się w kawiarni z jakąś inną dziewczyną. Bardzo mnie to zabolało. Oczywiście nie zamierzam robić nic na siłę i jeśli on tego nie zrozumie to już trudno.

rabar-barko to Ty jesteś najważniejsza. Twoje uczucia, myśli i szacunek do siebie. A palanta możesz olać, jeśli nie zrozumie. Predzej czy później trafisz na takiego co nie tylko poczeka, ale będzie przeszczęśliwy, że będzie tym pierwszym

Gość Darro
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Naprawdę wielu facetów chciało by być pierwszymi w łożku dla swoich kobiet, niestety nie wszystkim jest to dane :) Moja dziewczyna do 22 roku ż. była dziewicą, jak ją poznałem to by mi nawet to do głowy nie przyszło (ładna, zadbana, mądra). Jak mi to powiedziała to byłem bardzo szczęśliwy. My czekaliśmy ok. pół roku z seksem (oczywiście wcześniej były pieszczoty, stopniowo coraz bardziej odważne). No a teraz jesteśmy ze sobą już 1,5 roku i jest naprawdę wspaniale. W łóżku i nie tylko :) Tak więc olej takiego gościa co chce sobie tylko "podupczyć" i tyle. No i moim zdaniem też źle robisz że ukrywasz swoje dziewictwo. To naprawdę żaden wstyd, a mówię Ci - niejeden facet to doceni.

Gość to prawie wieczność
3 dni bez seksu to 3 dni stracone

To może być przyczyną jego niechęci do utrzymywania z tobą dalszych kontaktów. Zależało mu na seksie ponieważ jak większość facetów nie rozgranicza tej czynności od innych, jakie towarzyszą związkowi. Brak seksu równa się sygnałowi płoszącemu pratnera. Nie martw się, to nie reguła i są faceci którzy będą się z tobą dobrze bawić bez względy na to kiedy i gdzie dojdzie do waszego zbliżenia, nie będzie to ich priorytetem i warunkiem jakiegokolwiek planowania przyszłości. A po seksie mógł z tobą też zerwać stosunki bo i tacy się zdarzają, i to w wielkim nadmiarze.

Gość zrób mu loda
zrób mu loda zrób mu loda zrób mu loda zrób mu loda zrób mu loda

Gość rabar-barka
loda mu już robiłam

Gość . pieprzowa to głupia
feministaka

Głupia nie jestem, a jeżeli wyjaśnisz mi termin "feministaka", może nawet się przychylę do Twojej opinii. :P

Gość hehehehheenanana
chyba chcial ktos powiedziec, zeby feministka robila facetowi feministaka:D

Gość pieprzowa jest
jaka jest i nic tego nie zmieni, nawet 3 dyplomy z wyższych uczelni. Głupim się jest niezaleznie od wykształcenia.

Nie trafiłeś z tymi trzema :) Za nisko mnie cenisz. Poza tym, zaczernij się, to możemy gadać. Nie dyskutuję z pomarańczkami z defektem połączeń mózgowych. :) Buziaki

Gość gość
pewnie ze glupia feministka, "rabar-barko to Ty jesteś najważniejsza." pewnie ona jest najwazniejsza dla siebie wiec zostala sama ze soba. nie liczyla sie z pragnieniami i uczuciami faceta to ja olal... 3 miesiace bez seksu? sproboj nie jesc 3 miesiace...

Gość gość
Są faceci przy których nawet po roku nie będziesz pewna. A są tacy że po miesiącu będziesz czuła że już dłużej nie możesz i nie chcesz czekać, bo każdy jeden dzień będzie dla Ciebie jednym krokiem bliżej do pewności, że "to jest to". Obawiam się, że chłopak, z którym się spotykasz zdecydowanie naleźy do pierwszej grupy :(

Gość gość
to nie dużo, chyba że jest debilem