Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysaaaia

czy jezeli ktos mi powiedzial, ze wygladam

Polecane posty

Gość marysaaaia

na rosjanke, to chyba nie mial byc komplement?

Gość AP AP AP AP
To zależy... Moze mu podobają się rosjanki... A może masz taką typowo rosyjska urode. A ch... wie o co facetom chodzi:D Nie przejmuj sie!

Gość marysaaaia
To chodzilo o urode, ze wygladam na rosjanke, a powiedzial mi to facet aczkolwiek nie polak, nie wiem czy to dobrze czy zle, bo rosjanki kojarza mi sie ze starymi babami ze zlotymi zebami

Gość mamma miaaa
wiesz, jeśli to nie miał być komplement, to tej osobie właśnie o to chodziło, żeby Cię zmartwić. Więc uśmiechnij się szeroko, bo nic nie wkurza naszych wrogów jak szeroki uśmiech. Jeśli to był komplement, to uśmiech będzie miłą odpowiedzią. I nie myśl o tym, chyba nie pozwolisz, aby taka drobnostka wpłyneła na Ciebie i spędziła Ci sen z powiek. Nie roztrząsaj tego.

Gość przerwa miedzy palcami 90
może wyglądałasz jak byś była najebana

Gość mamma miaaa
najwyraźniej, komplement- obecnie uroda słowiańska jest na topie 2 na 10 top modelek to polki, rosjanki też są mile widziane na wybiegach. Cudzoziemcy często myślą, że Polska jest republiką byłego ZSRR ;). Więc totalnie wyluzuj

Gość a mi się rosjanka kojarzy
owszem - z ładną laską - ale ubraną jak dziwka i przesadnie umalowaną. Tak wyglądają rosjanki :/

Gość Felicity ...
A mnie często pytają, czy mam cygańskie korzenie... albo czy jestem włoszką, albo ormianką, hiszpanką .. itp. I wręcz lubię te ich domysły ... ;)