Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beznadziejna osoba

otóz prawda zawiana z otyloscia

Polecane posty

moja koleżanka była grubsza , wyśmiewali sie z niej... itd nie miala za wiele znajomych jak schudłą ( z twarzy też bardzo wyładniała) to ma ich teraz w hoooj wiecej a jasie z nia tryzmałam , a teraz w hooj zazdroszcze 😭 nie poradze sobei z tym :( 😭 nigdy :(

Gość AP AP AP AP
Święta prawda:)

Gość AP AP AP AP
Tak to prawda, znam wieeeele takich przypadkow. Przede wszystkim ladna figura dodaje osobie pewnosci siebie...

Gość AP AP AP AP
No tak... Nie od dzis wiadomo,ze ladny wyglad to podstawa... Niestety, bo jest wiele wartosciowych osob, ktore nie sa piekne z wygladu, ale maja piekne dusze... Czesto tez bywa,ze te osoby pod wplywem otoczenia tudziez zmiany wygladu zmieniaja sie na gorsze... :(

Gość mamma miaaa
polecam francuską dietę białkową- kolega w ciągu miesiąca schudł 13 kg. Sama się za nią zabrałam schudłam 5 kg w 2 tyg. Dieta polega na jedzeniu białka (mięso i chude twarogi oraz kefiry) oarz w póżniejszych fazach warzyw i składa się z kilku etapów. Nie wolno pomiąć pozostałych etapów po utracie kilogramów , gdyż efekt jojo murowany. warto poczytać na ten temat wpisz w wyszukiwarce dieta białkowa Pierre Dukana

Gość białą dalia
ale o co ci chodzi dokładnie

i tak wszyscy udaja, wiec mimo wszystko lepiej jest miec ich wiecej niz mniej zreszta nie o same przyjacielstwo chodzi, ale o póniejszy status życiowy i ogólne zadowolenie z zycia :O

Mi tam nigdy nie zależało żeby miec jak najwięcej fałszywych przyjaciół... No ale niektórzy uważają to za jakąś miarę powodzenia w życiu - np . liczbę znajomych na naszejklasie, itp. Żenada. I tyle.