Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tym razem bez nicku ..........

Nienormalna sytuacja

Polecane posty

A więc tak, zaczne od tego, że muszę się po prostu wygadać. Jestem w ciąży, mieszkamy z mężem za granicą tzn ja teraz jestem w Polsce ale za pare dni lecę do niego... i tu zaczyną się problem... Ja po prostu nie chce tam lecieć, nie chce tam mieszkać, żyć. Zaczynam chyba nienawidzić męża... Mam jakąś niechęć do niego, jest beznadziejny... Osłabia mnie po prostu ten człowiek, on nic nei potrafi zrobić dobrze. Zawsze wszytsko jest na mojej głowie. Jeszcze teraz, gdy jestem w ciąży nie moga się denerwować a z Nim mam ciągłe nerwy.. Chcaiłam zostać w Polsce ale tu znowu tylko słyszę, że jak tak moge go zostawić i jak dziecko ma być bez ojca... Byłam dosyć długo w Polsce w tym czasie mąż mieszkał w mieszkaniu pracowniczym 300 km od miasta gdzie mamy mieszkanie i co ostatnio dzwoni do mnie, że on juz wraca do "Naszego" miasta ale nie wziął ze soba żadnych rzeczy (ciuchy, kosmetyki) wszystko tak zostawił i nie ma zamiaru zabierac bo nie będzie tam tyle km jechał :O I musi kupic sobie wszytsko nowe :O Dziś pisze, że kupił sobie xboxa i mnie cos tam... cholera ja nic nie chce i niech on tez się ogarnie teraz trezba myśleć o dziecku, urządzić mu pokój, pozwolic godnie zyć a nie wydawc pieniądze na jakieś głupoty, któłrych mieć nie musi. Rozumiem jak by miał pełno kasy ale nie ma... Nienawidzę jego rodziny... (oni tez mieszkaja za granicą) sa to dla mnie chorzy ludzie, ciągle kłamią, ciagłe jakies krentactwa :O Nie chce takiego życia ale chyba uświadomiłam sobie to za późno :( i chyba czas zacząć przyzwyczajać się do takiego życia, bez szczęscia, miłości i radośći po prostu żyć jakoś z dnia na dzień.....

Gość AP AP AP AP
Wroze wam rozpad rodziny predzej czy pozniej:(Pisze to calkiem szczerze i powaznie... znam identyczny przypadek i juz sa po rozwodzie. I po ch,... wyjezdzali...?!

Ja tez tak niestety myślę... ale co ja mam teraz zrobić? Nie jesteśmy nawet rok po ślubie :O W Polsce już pisałam tylko słysze, że ja go potrzebowac nie musze ale dziecko tak :O I co mam tkwić w takim małżeństwie ze względu na dziecko :O

Gość AP AP AP AP
Nie, dziecko to wbrew pozoro istota myslaca i odczuwajaca rozne stany emocjonale. szybko wyczuje,ze jestes nieszczesliwa (klotnie itd.) i rowniez bedzie nieszczesliwe. Ile masz lat, masz mieszkanie, prace itd w Polsce?

Właśnie w tym cały problem... jestem młodziutka mam 22 lata... Nie mam pracy, bo wyjechaliśmy i tutaj nie szukałam bo bezsensu to było.. mieszkanie tyle co u mamy, która uważa, że powinnam a wręcz musze do niego jechać

Gość AP AP AP AP
Sluchaj, teraz jestes pod wplywem emocji... Jestem rowniez zdania,ze dziecko powinno wychowywac sie z ojcem,ale jezeli wasze malzenstwo jest porazka i dziecko ma slyszec tylko wasze klotnie to to nie ma sensu. Mysle,ze powinnas tam jechac i porozmawiac z szczerze z nim o swoich potrzebach, eomocjach itd. Moze to tylko obawy zwiazane z ciaza i wsyzstko sie ulozy? Postaraj sie o szczerosc waszym rozmow. Jezeli dalej bedziesz nieszczesliwa to wracaj do Polski. Dogadajcie sie,ze on bedzie placil alimenty na dziecko i napewno kasy Ci nie zabraknie na wynajecie mieszkania itd. Moze Twoj facet tak sie dziwnie zachowuje bo jest przejety rola ojca, moze ma jakies problemy itd... POROZMAWIAJ Z nim szczerze.

nie jestes sama z takim problemem :).....wiele dziewczyn poslubia faceta a facet bierze slub z konsola ....kobieta bedzie dodatkiem ktoremu bedzie mogl sie pochwalic na ktory poziom wskoczyl gdy ty bedziesz zmieniac peluchy i otwierac piwo ....

Dziękuję Ci bardzo :) Tak zrobię... pojadę spróbuję ostatni raz spróbuję porozmawiać i coś zrobić z tym... jeśli się nie uda, ustalimy alimenty i jakos sobie poradze w Polsce... wiem, że mogę tu liczyc na brata i bratową chociaż co do mieszkania do nie za bardzo bo sami mają 2 pokoje i dziecko jeszcze, ale wiem że w razie czego pomogą... pójdę na studia... bo mam rentę rodzinną więc do 25 roku życia jak będę się uczyła dostanę ją dalej. Dzięki jeszcze raz :) Jakoś mam więcej wiary, że się ułoży jak nie w tą stronę to w drugą :)

Kabel jak by chodziło tylko o konsole to problemu bym nie widziała :) Korki się wykręca i tyle :D :)

Gość AP AP AP AP
Proszę bardzo:D Jak coś to pisz... Bedziemy myslec razem;)

W razie czego będe pisała.... :) :) :) Dzięki raz jeszcze :) Zapiśz sobie ten temat... Kabel szczerze powiem, że o wiele bardziej wolałabym, żeby był takim pasjonatom gier.. ale niestety nie jest

Kabel szczerze powiem, że o wiele bardziej wolałabym, żeby był takim pasjonatom gier.. nawet ci wierze :) bo jeszcze nie widzials 35 latka popirdalajcego na xboxie ktory zaniedbuje rodzine .... to kwestia czasu jak nie bedzie mial rodziny

Bardzo możliwe... Tylko jak się chce to można przestać grac wiedząc, że rodzin a się rozpada.. wszystko zalezy od chęci :)

Gość widziały gały co obciągały
🖐️

Tylko jak się chce to można przestać grac....szkopul w tym ze nie mozna to jest jak uzaleznienie .. blisko mnie jest facet ow 35 latek ...zycie mu sie wali a on ? on biega po miescie w poszukiwaniu najnowszej wersji ulubionej gerki ....gra od 16 lat

To żona niech się nie zastanawia tylko bierze te wszystkie gierki i zniszczy :D

moglo by sie dlaniej to zle skonczyc ...dlatego sie rozwodza ... byl kiedys artykul o 17latku ktory zabil matke krzeslem bo ta wylaczyla mu kompa gdy byl prawie na ostatnim poziomie gry... cos w tym chyba jest :)....

Gość AP AP AP AP
Kabel, co ją bajerujesz;p Ty masz swoją Przerwe, ktora jest zalamana...:p

To w takim razie wcale się nie dziwie, że sie rozwodzą... juz lepiej tak niż jak miałby zabić ją krzesłem czy czymś innym :D :) Dobranoc 🖐️

Może wirtualnie zaznam szczęście hehe świruje :D :)

przerwa jest popierwsze za mloda dla mnie a po druge jest zalamana na wlasne zyczenie :) hehe wirtualne szczescie ....to tylko nienamacalna namiastka czyli nic :O ...ale popisac mozna :) milych snow 🖐️ :)

Gość AP AP AP AP
To ile Kabel masz lat,ze za mloda? Takie plotki kraza,ze jestescie ostatnio blisko;)

o takkkk ze wszytskimi kobietami jestem blisko ...na odleglosc klawiszy :) gdyby mi wyszedl pierwszy numerek moglbym byc jej ojcem :)...

Gość AP AP AP AP
ahhahahahaah:D Kabel, to moze ja sie zakrece obok Ciebie?:D

o ile nie bedziesz mnie namawiac na joge :).... i nie bedziesz mi wciskac nr z kziazki pt mezczyzni kochaja zolzy hehe to zadziala odwrotnie :)....

Gość AP AP AP AP
hahahahahahahahaha:D Jogi nie uprawiam:D Ksiazki o zolzach nie czytalam :D Jakies jeszcze zyczenia? :D