Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tym razem bez nicku ..........

Nienormalna sytuacja

Polecane posty

Gość AP AP AP AP
hahaha, zdążyłam już to zobaczyc:D Spokojnie... ja nie z tym napalonych;)

Gość AP AP AP AP
hahaha, bez przesady z tym glodem;p Dlaczego jestes samotny(bo po ilosci godzin tu przesiadywanych smiem tak twierdzic...)?

samotny ??? ;)...nigdzie tego nie napisalem :P...a godziny ? 3-4 godziny dziennie w necie to chyba nie za wiele ? :) na wiecej nie moge sobie pozwolic bo jestem zbyt zajetym ludkiem :)....no chyba ze weekend ale wtedy moja obecnosc przy kompie jest uzasadniona :) mam troche pracy na kompie...

Gość AP AP AP AP
To w takim razie jestes usprawiedliwiony:) Co do tej samotnosci... to i tak wiem swoje;)

gdyby tak bylo nie opuszczalbym kafe pod koniec roku .....wracam do mojego swiata, do przyjaciol, slowem.. do wszystkiego co zostawilem i tesknilem a co musialem zostawic ze wzgledu na charakter pracy :)

Gość AP AP AP AP
OOO... O tym,ze opuszczasz kafe nie wiedzialam:( Ale kafe uzalenia wiec i tak wrocisz:D Stales sie w koncu swoista legenda na tym forum;) Doskonale rozumiem Twoj powrot do rzeczywistosci... Sa rzeczy, sprawy, ludzie wazniejsi niz jakies glupie forum, gdzie 3/4 osob jest tu dla dobrej zabawy kosztem innych:/ Powodzenia i pozdrawiam:)

tak to tylko forum ale z ludzmi na nim piszacych mozna sie zaprzyjaznic ....dlatego bedzie mi ciezko odejsc ...nie wroce ,chyba ze sporadyczne wizyty by sprawdzic co sie dzieje w moim krolestwie ... nie uzalezniam sie od miejsc tylko od ludzi :) nie bede mogl dzielic czasu miedzy matrix a real .....czas zobaczyc jak swieci slonce i szumi wiatr :) dzieki za rozmowe :)...pozdrawiam 🖐️

Gość AP AP AP AP
No proszę, a ja zawsze myslalam,ze jestes jakims dretwym nastolatkiem z nosem zadartym do gory,a tu... dojrzaly, inteligenty, wrazliwy i romantyczny facet... Powodzenia w zyciu i odwiedzaj nas...:)

" W Polsce już pisałam tylko słysze, że ja go potrzebowac nie musze ale dziecko tak" Typowe patriarchalne bzdury! No ale tu jest Polska... Nie słuchaj innych. W nieszczęśliwym małżeństwie dziecko również jest nieszczęśliwe. Byciem z nim na siłę na pewno nie wpłynie temu dziecku na korzyść. Wielu ludzi nawet nie zdaję sobie sprawy z tego, jakie szkody psychiczne mogą zostać wyrządzone dziecku wychowywanemu przez nieszczęśliwych rodziców. Szkody mające swoje odbicie w dorosłym życiu! Sama jestem przykładem takiego dziecka i efekty wychowania widać zwłaszcza w życiu uczuciowym... Długo by pisać. Najlepiej będzie jeśli zakończysz ten związek. Nie zdziwiłabym się wcale, gdybyś w niedługim czasie znalazła sobie kogoś lepszego - kto świetnie wypełni lukę po ojcu w codziennym życiu Twojego dziecka ;)

Gość tym razem bez nicku ..........
No i wróciłam he... skończyło się na tym, że mam wielkiego siniaka na brzuchu... już nie pamiętam czy mnie uderzył czy kopnął... później byłoby jeszcze gorzej ale na szczęście w pore przyszła teściowa... ehhh Najgorsze jest to, że boje się, że wróce... wiem, że on będzie robił wszystko, żebym wróciła... Może psycholog lub psychoterapeuta?