Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanikułya

PoTrZeBuJE POMOCY z j. angielksiego! pomóżcie...

Polecane posty

Gość kanikułya

Mam napisać zdania z pewnymi "słówkami" proszę strasznie o przetłumaczenie, znajdzie sie ktoś życzliwy! jestem słaba w te klocki... angielski nie jest moja mocna stroną: 1) być winnym czegoś ( guilty of ) ten Złodziej jest winny kradzieży niebieskiej torebki mojej cioci. 2) dowiedzieć sie czegoś (dokładnie) - hear about Czy ty słyszałeś ze polacy siatkarze zdobyli złoty medal na mistrzostwacg europy? 3)słyszeeć "obić się o uszy" - hear of Czy słyszałeś ze w przyszły weekend jest impreza u Bila? 4) chronić przed czymś ( to protect from ) Ty musisz się chronić przed chorobami w zimie. 5)wykorzystywać ( to take advantage) On wykorzystał swoją zyciową szanse. 6) zdolny do czegoś ( capable of) Oni są zdolni do tego żeby wygrać konkurs matematyczny. 7) w potrzebie - in need of Gdy moja przyjaciółka jest w potrzbie, ja pomagam jej. z góry dzięki;]

Gość ponawiam to
p.t.

Gość nie jestm tez dobra ale pomoge
This thief is guilty steal of bag of my blue aunt. Did you hear about on artistry of europe volley-ball players hear strike gold medals (strike a gold medal)? Did you hear of to future weekend at performance Bila? You must protect from diseases in winter . he has taken advantage chances vital They are capable of that win mathematical competition. When my friend is in need of, I help her (it)

Gość ponawiam to
jeśli wymyśliłam zle zdania kontekstwo do słówka to piszcie..... pomóżcie pliska...

Gość nie oszukuj
tylko sama odorabiaj pracę domową

Gość nie oszukuj
Faktycznie też nie jesteś dobra z angielskiego:-D Błąd na błędzie:-D

Gość villllas
jak by to był niemiecki to bym ci pomogła ale angielski to oj... ;/;/;/; nie lubie nie umiem...

Gość no błagam was pomóżcie mi

Gość kanikułya
ech ;(;(;(;(;(;(;( prosze czy to takie ciężkie dla kogoś kto zna dobrze jeżyk angielki napisać tych 7 zdań. dziekuje " pomagającaj" mimo ze jak ktoś napisał ze to "błąd na błędzie" przynajmniej chciała... prosze poprawcie, pomóżcie

Gość może ja spróbuję
1) być winnym czegoś ( guilty of ) ten Złodziej jest winny kradzieży niebieskiej torebki mojej cioci. this thief is guilty of stealing my aunt's blue purse 2) dowiedzieć sie czegoś (dokładnie) - hear about Czy ty słyszałeś ze polacy siatkarze zdobyli złoty medal na mistrzostwacg europy? Did you hear about Polish volleyball players won gold medal on European championship? 3)słyszeeć "obić się o uszy" - hear of Czy słyszałeś ze w przyszły weekend jest impreza u Bila? Have you heard of a party at Bill's next weekend? 4) chronić przed czymś ( to protect from ) Ty musisz się chronić przed chorobami w zimie. You have to protect yourself from ilnesses in the winter. 5)wykorzystywać ( to take advantage) On wykorzystał swoją zyciową szanse. He took advantage of his life chance 6) zdolny do czegoś ( capable of) Oni są zdolni do tego żeby wygrać konkurs matematyczny. They're capable of winnig mathematic contest 7) w potrzebie - in need of Gdy moja przyjaciółka jest w potrzbie, ja pomagam jej. When my friend is in need, I help her.

Gość kanikuya
a kto nie ma beznadziejnej gramatyki pomoze?

Gość może ja spróbuję
a co ci się nie podoba?

Gość kanikuya
a czy ktoś by nie wymyślił czegoś z " hopeless at" i co to znaczy bo nie moge znaleźć;/ plis.... dzięki powyżej ze pomogłaś, wielkie!

Gość kanikuya
wszystko mi sie podoba, poprostu odpisałam i nie wiedziałam ze ktoś sie odezwał i mi to napisał dzieki bardzo jeszcze raz;*;]