Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foster

MEGA PROBLEM !!!

Polecane posty

Gość Foster

CZe! Mam ogormny problem. Jestem z dziewczyna 2.5 roku. Zaczelismy sie spotykac jeszcze w Liceum. Wtedy bylismy idealna para. Gdy zaczelismy studia ona poszla do pracy. Momentalnie zmienila sie. Zrobila sie hamska, zaczela mi docinac byc kaprysna, klamac i przekrecac. Ale z tym sobie jakos radze. Moja dziewczyna w ciagu roku strasznie sie roztyla. Nie kaze jej byc idealna kobieta bez grama tluszczu, tylko problem lezy w tym, ze jak idziemy sie spotkac ze znajomymi to wyglada to tak jak by moja kobieta zaciazyla. Wystaje jej ostentacyjnie brzuch !! Ona caly czas je w fastfoodach. Ciagle ma ochote na same zywe kalorie. Nigdy jej nie odmawialem bo nie potrafie? A jak dawalem jakis glupi argument, zeby nie jesc to sie obrazala i zaczela do mnie jakies hamskie texciki zucac w stylu "co gruba jestem co?". O bieganiu nie bylo mowy zeby jej zaproponowac, wiedz pomyslalem kurde rower nie moze byc meczacy. Ona na rower sie nie skusila bo jej sie nie chce. Jestem w rozsypce bo nie chce zeby moja kobieta wygladala jak by byla w ciazy! GLupio mi ja do domu przyprowadzic bo rodzice jeszcze cos sobie pomysla....Ona jest taka kobieta ze nic jej sie robic nie chce bo pracuje i jest wiecznie zmeczona. Nie chce sie jej uprawiac jakiegos sportu, nic nic...Jak mam jej powiedziec, ze kurde no ale troche zaszeroka jestes...? Bo jak bym jej powiedzial schudnij to by sie do mnie nie odzywala i przy znajomych mowila na glos ze ja jej mowie ze jest gruba. A najgorsze jest to, ze wszyscy sie pytaja czy my cos planujemy?,...... Pomozcie bo nie wiem co mam zrobic...

mój facet tez nie najlepiej wyglada, gdy poznalismy sie rok temu mial ekstra sylwetke a teraz pojawil mu sie zbyt za duzy brzuch i prosto z mostu mowie mu zeby sie za siebie wzial idt. moze szczerosc to jedyny sposob?

Gość twister
moj chlopak tez troszke przytył i nie wyglada juz tak jak pare lat temu :). Ogolnie nie jest to dla mnie jakis duzy problem. W Sumie to zaden problem. Chociaz czasem mówie mu, że grubasek z niego itd, żeby jakies brzuszki porobił, przestał jesc tyle slodyczy i tak dalej. jestem szczera, ale nie mowie etz 'grubasie przestan tyle zrec' :D. gruby nie jest, troszke mu brzuszek urósł dlatego mowie mu o tych brzuszkach. Może pokaz dziewczynie zdjecia sprzed tego roku, jak wygladala. Moze wezmie sie za siebie. Mój chlopak kiedys powiedział mi, że brzuszka nie mam już takiego płąskiego jak kiedyś i wcale sie nie obraziłam tylko od tamtej pory codziennie brzuszki :). Nie badz dla niejn iemily, ale poagadaj z nią o tym skoro Ci to przeszkadza. Nie wwyciagaj jej na rower pod pretekstem pojezdzenia albo cos tylko z nią POGADAJ!!

Gość imikon
Problem tycia, objadania się i zmiany nastawienia do zycia może miec inne podłoże, i zamiast siedziec na forum i pisac o MEGAproblemach, porozmawiaj z nią. Co jest nie tak, może nie lubi pracy, może nie jest pewna w związku, może szuka afirmacji, że wciąż ją kochasz, nawet w innym rozmiarze, może ma jakąś stresująca sytuację w życiu. Czy ona studiuje poza pracą, czy studiujesz tylko ty?

Gość dxdxdxdx
odpowiedz sobie na pytanie czy jestes z nia szczesliwy......... pomin w tym pytaniu jej kilogramy.... czy warto lamac sobie glowe tym jak ja odchudzic jak ewidentnie jej zachowanie nie jest ok. zmienila sie i od tego zacznij rozmowe.moze dojdziecie do porozumienia :)jezeli tak bez problemu dasz jej dyskretnie znac ze brzusio dynda za bardzo:P powodzenia