Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malbertka

mam laktator ręczny Avent - i mam pytanie...

Polecane posty

dlaczego jak odciągam - to co jakiś czas ta biała gumeczka w środku z gwiazdką - przesuwa sie lub przekręca całkowicie na drugą stronę? Po prostu działam laktatorem i w pewnym momencie strzeli i juz nie zasyssa a ja musze go rozkręcać i grzebać tam żeby ułozyć ta gumke - nie raz nawet z 5 razy w ciagu 5 min. odciągania wwwrrrr...no i jak to ma byc sterylne... kupiłam laktator nówka - nie uzywany no i jeszcze jedno pytanko do czego służy ta gumeczka biała- dziubek, który był w zestawie? dzieki śliczne za odpowiedzi;) p.s. chyba wypozycze elektryczny, bo mam zator i musze go wyciagnać a z tym recznym to sie tylko umęcze i full czasu to zajmie

Gość egeszegee
hej tez go mialam i tez nie dalam rady nim sciagac wiesz jak okrylam lepszy sposob i bez bolu nachylilam sie nad przewijakiem do 90 st i z piersi juz mleko kapalo lekko naciskalam i pod takim cisnieniem szlo jak z dojenie krowy... odglos ale w ciagu 10 minut mialam 90 ml mleka :)

egeszeege - dzieki ale zalezy kto ile mleka ma, tzn. na ile ma rozbudzona ta produkcje ja jestem młodą mama i u mnei jeszcze tak bardzo nie sika ani nie kapie. Jest tego tyle ze starcza maluchowi ale nie jakos duzo a do czego ta nakładka- ten dziubek biały?