Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojeeeeeeesssie

jak to jest z dwójką dzieci

Polecane posty

Gość bojeeeeeeesssie

spodziewam sie drugiego dziecka,jak sie urodzi bedzie różnica 3 lat.boje sie jak to bedzie,co z nocami,jeszcze wszyscy bedziemy spac w jednym pokoju,niestety mam dwa pokoje kuchnie i łazienke, duże mieszkanie bo ponad 60 m kw ale jednak jedna sypialnia, tu takie male dziecko 3 letnie a tu noworodek, czasami żaluje ze sie zdecydowalam. mogłam wczesniej zapisac sobie za i przeciw no niestety przeciw jest więcej.... czy pokocham te dziecko ??chyba sie nie nadaje,mam zle myśli.

Główka do góry bo bedzie dobrze. Chyba każdyn ma jakies wątpliwosci (przynajmniej ja miałam) Dasz rade. wszyscy dacie- pomiescicie sie a maluchy sie dogadają. 3 lata to niewielka różnica. Gdzies jest temat o mamach dzieci z małą różnica wieku - poczytaj sobie ze nie jest tak źle!

Gość zawsze można zrezygnować
z sypialni i zrobić starszemu dziecku pokoik a wy możecie się przenieść do salonu z maluszkiem. Jak dziecko będzie miało roczek dołączy do pokoiku rodzeńśtwa i będzie wilk syty i owca cała :) Dużo ludzi ma 2 pokojowe mieszkanko i radzą sobie właśnie w ten sposób.

Gość bojeeeeeeesssie
dzieki za otuche :) wlasnie jak rok minie to napewno bedziemy spac w gościnnym pokoju,kupimy cos rozkladanego a dzieci beda mialy swój pokój Mi sie wydaje ze to zalezy od matki,mam takie mysli ze jestem złą matką, a bardzo kocham swoją córkę, boje sie ze nie bede kochala tak swojego drugiego dziecka ojejkuuu niekiedy mam takie doły... ale jak wy sobie radzicie.. to czemu ja mam nie dac rady.

Gość tak mysleeee
zapierdol i nic więcej