Ktoś kto ma dar powołania... 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Co tu więcej tłumaczyć, temat mówi sam za siebie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś kto ma dar powołania... 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Napiszcie jak takie szczęście wygląda i czym lub kim ono jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 ja odnalazłam :D to KAFETERIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś kto ma dar powołania... 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Nie chodziło mi o krótkotrwały stan, ale o coś bardziej głębszego...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moim sensem Napisano Wrzesień 25, 2009 jest zarabianie pieniążka i cały czas to robie i jest mi z tym dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś kto ma dar powołania... 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Naprawdę pieniądze są twoim szczęściem? Czy wszyscy tak uważają, jak użytkownik powyżej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Ja odnalazłam szczęście w pisaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość posłuchajjjj Napisano Wrzesień 25, 2009 jednemu szczescie daje to drugiemu cos innego, mi daje szczescie praca i zarabianie pieniedzy to jest moje powolanie i bardzo to lubie robic, wiem wiem pieniadze szczescia nie daja moze i nie daja, ale mi daje szczescie ich zarabianhie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach