Gość r.............. Napisano Wrzesień 25, 2009 czesc wam,mam nocne poty i kiedys w szkole byly szczepionki od gruzlicy no i mi sie nie przyjela wiec dali jakies tabletki i powiedzieli ze cos takiego ze jestem chory ale nie zarazam,a ja sie czulem bardzo dobrze te szczepienia nie pamietam w jakim to roku zycia,ale sluchajcie dalej gdzies 2001 roku mialem cos z tarczyca jakies torbiele wiec bralem jakies tabletki przez pol roku codziennie naczczo po 6 takich malych,a na dzien dzisiejszy pare dni temu mialem zgage tak gdzies przez 3 dni i potem zaczelo mi bolec cos z prawej strony tak bardziej z tylu w polowie plecow i niewiem co to jest mam nadzieje ze to nie trzustka bo bylem dzisiaj u lekarza i powiedzial ze mam zobic badania od cukrzycy niezle co? a poszedlem do lekarza tylko dlatego ze moja zona zaczela sie denerwowac ze jestem caly mokry w nocy a ja takie napady mam juz nie pamietam nawed od kiedy.jak juz bede po badaniach to napisze do was .pozdrawiam ps,a slodycze jem bardzo zadko hehe zobaczymy po badaniach papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach