Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mazurka

dziwny mąż

Polecane posty

kilka lat temu poznałam mężczyznę.... zakochałam sięw nim chociaż bardzo rzadko się widywaliśmy, słyszeliśmy się każdego dnia i każdego dnia pisaliśmy .......mijały lata on rozwiedziony..w moim typie ...."posiadający" córkę ....mieszkający za granicą....mijały lata różnie bywało ponieważ wciąż mówił, że nie możemy teraz być razem bo córka dorasta , nie może się dowiedzieć bo ją straci i takie tam ......poznałam kogoś , opiekuńczy , wrażliwy ...nie kryłam tego i powiedziałam jednemu i drugiemu , że istnieją ...przecież nie odzywał się 3 miesiące . córką się zajmował ..... i przypomniał sobie, że jestem , serce go zabolało, że inny facet może mnie najnormalniej w świecie mu zabrać ...ja w głębi duszy go kochałam ale gdyby się nie odzywał...... przeżywałam horror !!!! jeden mnie prosił i drugi o tzw. rozsądek:( , którego wybrać ? serce mi podpowiadało i rozum ...którego skrzywdzić ??? Dostałam smsa...od kolegi, że ten zza granicy próbował się otruć ...wiedziałam którego wybrać .... przecież nie mogłam być tak okrutna ...nie rozpoznałam przesłania , nie zrozumiałam prawdziwych intencji...mijały lata.... byłam z panem z zagranicy ...raz lepiej raz gorzej ale nigdy nie idealnie :( kochałam go , czułam jak wpływa na mnie jak bardzo mnie oplata jak bluszcz :(prał mi mózg...kocham cie ale ..a później ..kocham cie nad życie .... po Bożym Narodzeniu 2008 czara goryczy się przelała ....nie chciałam z nim być ...obudził się we mnie gniew!!!! straciłam szanse na normalne życie :((( odeszłam ...tzn...przestałam dzwonić bo nie mieszkamy razem ..... błagał , płakał .... nawet obiecał, ze córce o nas powie , ktora ma 20 lat.......myslałam, że zmądrzał i docenił ... 3 miesiące byłam z daleka od jego wpływu....dzwonił......prosił.....uległam .... poprosił mnie rękę .... 5 razy prosił a ja znowu myślałam ..... zgodziłam się . 25 lipca wzięliśmy ślub....moi goście , moi znajomi.....jego znajomi nie wiedzą , każe mi utrzymywać to w tajemnicy , żeby córka się nie dowiedziała ...nadal mieszkam w Polsce on za morzem.....moi synowie wiedza.... rodzina wie...... przepraszam , że to napisze ale jestem niezależna, atrakcyjną kobietą i nie rozumiem dlaczego tak się dzieje ....co ja mam myśleć..przedstawia mnie "moja kobieta" , nie zabiera do znajomych... na moje pytanie w tej sprawie reaguje źle i oskarża mnie , że jestem awanturnicą ...co o tym sądzicie????? :(

Gość on ma dwie zony
A Ty jak na samodzielna i inteligentna kobiete zrobilas kilka glupot godnych.. .... blondynki

Gość odpowiedz na twoje pytanie
wyjeb ta obraczke do morza ktore was dzieli i olej dziada!!! jedyne co mozesz zrobic!! NIE JESTES DLA NIEGO ZONA TYLKO "KOBIETA" ....rownie dobrze moze mowic : znajoma, kolezanka, przyjaciolka...

jestem taka naiwna :( jedyna dobra moja, że mam intercyzę ....bo i o to zadbał;)

Gość mazurko a ile
macie lat?

czy wszyscy faceci tacy są ? Jezu jaki banał ale ciśnie się to pytanie na usta!!!

Gość sraj sraj ile wlezie
ja pikole wziol cie szantazem hmm a z ta corka dziwna sprawa przeciez ma 20 lat to nie male dziecko cos tu smierdzi

Gość a dlugo jestescie
"malzenstwem"? Kurde, co to za slub ze nawet corka nie wie? A co z tym drugim facetem? Masz z nim kontakt?

Gość pauleena
Facet prowadzi podwójne życie, jesteś tą drugą "kobietą"-"żoną". Popełniłaś błąd. Mogę zapytac ile masz lat?

drugi facet .... ułożył sobie życie ponieważ od rozstania minęło kilka lat a ślub był 25 lipca tego roku.......

Gość pauleena
Ok, już znam odp.na pytanie. Net mi spowalnia. Rozwiedz się i ułóż sobie zycie w kraju z normalnym człowiekiem.

Gość pauleena
Zniszczyłaś sobie przez niego zycie :(

chciałam przeczytać wasze opinie.....myslałam , że ja jestem nienormalna .... chciałam potwierdzenia .... od osob postronnych ...wygląda to źle

Gość to moze tak........
:odwiedz" go i neigo:)

Gość coś ty narobila
mazurko ,wolałabym juz wyjść za marynarza sprawa jest ani jasna ani czysta zrób coś z tym dla własnego dobra chyba straciłaś rozum ocknij się!

Gość jesli on jest w USA
To o ile wiem bigamia jest tam karalna ale to nie przeszkadza, ze wielu probuje tego procederu. Sprawdz dokladnie te sprawe bo moze maz ma na Ciebie polise ubezpieczeniowa. Mozesz to zrobic dwiema drogami. Przez ambasade USA w Polsce oraz przez ambasade Polski w USA. W tej pierwszej znaja lepiej amerykanski system i obyczaje i latwiej znajda metode jak sie dowiedziec o to co Cie interesuje. Lub, jesli nie chcesz rozglosu, to sprobuj poszukac meza ta sama droga nie mowiac na razie o podejrzeniach. Powiedz tylko , ze nie masz z nim kontaktu a potrzebujesz wyjasnic sprawy majatkowe zwiazane z intercyza. To zadanie dla kogos kto lubi sie bawic w dedektywa. Odwiedzanie go odradzam. To Ci nic nie da a jesli facet dokonal jakiegos przestepstwa to mozesz sie znalezc w niebezpiecznej sytuacji.

Gość byłam żoną podobnego
gnoja. Żal wspomiać. Podwójne życie, podwójne rodziny, podwójne kłamstwa... Jeśli trafiłaś na takiego, serdecznie współczuję. Sprawdź go jak najszybciej.

Gość ludzie są podli....