Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasssssiiiiaaaaa

Tez dostaliscie tego smsa? czy to sciema?...........................

Polecane posty

Gość kaaasssssiiiiaaaaa

dostalam smsa z nr.*7160 z trescia : ktos podal two nr.jako obiekt westchnien w serwisie flirtofon ......zadzwon na ... to jakas sciema ? tez cos takiego dostalicie? mam siec era. hmm jezeli to klamstwo to mozna tak bezszczelnie klamac ?przeciez to chyba przestepstwo bo nie mozna tak bezszczelnie wyudzac kasy?

Gość kaaasssssiiiiaaaaa
uppppp

wiem co to jest, to taka firma zatrudniająca ludzi -siedzą przy monitorze i wysyłają sms udające miłość a ty masz odpisać faceci tam nawet udają kobiety czytałam o jednej ofierze która zakochała sie przez te sms i wydała na nie 40 tysięcy

Gość kaaasssssiiiiaaaaa
no dostaliscie w sieci ERA czy nie?taktrudno napisac?

Gość kaaasssssiiiiaaaaa
aliksandra-ale skad by mieli moj nr? era udostepnia nr. jakims strona?

to jest całkiem mozliwe... sluchajcie, dokladnie wczoraj siedziala u mnie kumpela. z podobnego nr, chyba 7928 dostala wiadomosc ze ktos wyslal do niej telegram i zebyodczytac calosc musi wyrazic zgode. koszt smsa -2.44. wyslala. no i tam bylo ze bardzo sie mu podoba i czy moga sie poznac. znowu napisala ze kim jest itp odpowiedz - ze jej nie zna ale czy moga sie poznac znowu odpisala ze kim jest i skad ma jej numer odpowiedz - ze sie nie znaja i jej numeru tez nie zna. wiec jakim cudem wyslal elegram na jej numer?? brecht. no i tak prawie dyche utpila. wreszcie dala sie namowic zeby na to gowno nie odpisywac. jednak to bylo w sieci orange

Gość asdsm
też dostaję podobne wiadomości w orange, nie odpisuję bo to jest wyłudzane kasy

Gość kaaasssssiiiiaaaaa
gosiak317-a tak mozna ?przeciez to wyudzanie pieniedzy.....i poslugiwanie sie nazymi nr . bez zgody....

Gość kaaasssssiiiiaaaaa
*wyłudzanie

Gość makina
to jakas sciema i ktos robi na tym interes! Od razu wykasowujcie takie smsy

taka firma żeruje wg mnie nieuczciwie za każdego odesłanego sms pracownik ma płacone 5 lub 10 groszy do stawki a potrafią udając uczucie dużo wyciągnąć kasy nie wiem skąd mają numery, jest baza nr komórkowych lub kupują baze danych otrzegam

na www.gazeta.pl był artykuł o tej firmie. Naciągają małolaty i nieszczęsliwe kobiety podszywając się pod zakochanych facetów

czytałam wiele artykułów i powiem że facetów też naciągają udając kobietę tylko bardziej z podtekstem seksualnym

heh.. czy tak mozna to raczej nie mam zbytniego pojecia. ale wem, ze obowiazuje prawo komunikacyjne. i we wszelkich konkursach smsowych itp powinien byc podany aders strony lub informacja gdzie jest dostepny dla nas regulamin.

aż tak bardzo nie wnikam w działalność tego typu firm ale widać że prosperują i dobrze im się powodzi.Widocznie wykorzystują kruczki prawne.Przykre jest że wielu ludzi bardzo sie zaangażowało w te sms bo szukają uczucia.

ja tez czytalam chyba w duzym formacie o kobiecie ktora zakochala sie w kims kto wysylal do niej milosne smsy i stracila mnostwo kasy. a tak naprawde byli to pracownicy tej naciagajacej firmy

Gość gość
Tak dostalem i nie dajcie sie oszukiwac to jest klamstwo te sms zadna sie zwami nap.. Ela jagoda nie spotka tylko naciagaja na kase sms a pieknie pisza jedna pisze ztoba ma juz dojsc do spotkania piszesz na nr tego sms tamta juz nie odpowiada nastepna zglasza i od nowa bedzie milo - oszustwo - ok