Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z małym problemem

wywołanie miesiączki!

Polecane posty

Gość Z małym problemem

hej, mam kłopot. wczoraj powinno sie pojawic moje krwawienie, ale niestety pomimo oznak miesiaczki go nie ma. od 2 dni mam powiekszony biust, bolacy (woda mi sie zatrzymała w organizmie) do tego przez tydzien mialam gestrzy sluz (ktorego juz nie ma od wczoraj) czy moze jakimis metodami da sie przyspieszyc miesiaczke? goraca wanna czy aspiryna?

Słyszałam że gorąca kąpiel i gorące kompresy na brzuch pomagaja ale pewnosci nie mam. A nie masz podejzen co do ciazy??

Gość Z małym problemem
Własnie nie baradzo, zabawiałam sie z chłopakiem ale bez wprowadzania niczego do pochwy. Wiec nie :) i przyznam ze teraz bym nie chciała. Tylko mam niesty jakies strasznie suche srodowisko w pochwie jak po okresie :/ wiec moze sie zatrzymał?

Gość pączek z galaretką
A jak dłużej go nie będzie, to trzeba spróbować luteiną (jest na receptę).

na wieczór cipły okład na brzuszek,ciepła kąpiel i aspirynka lub teraflu(pozwala zasnac) i bedzie:) ostatio przez to samo przechodzilam

Gość Z małym problemem
juz brałam nospy i aspiryny i brzusia grzałam a tu nic :pp a cycki bola!! mam juz jakies pomysly o ciazy a nawet nie jest mozliwa bo seksu nie bylo. i czemu tak sucho w miejscach imtymnych?

Gość Z małym problemem
co do luteiny to moge miec recepte (mama lekarz) ale czy to nie jest jakies bardzo wpywajace na cykl itp? moze lepiej ginekologa wmieszac?

Po prostu z jakis wzgledów wydłuzył sie cykl i to wszystko. Jezeli bolaCie juz piersi to oznaka że pękł juz pecherzyk graffa i niebawem dostaniesz okresu.Zapytaj mame może cos Ci doradzi żeby przyspiszyc @

Gość Z małym problemem
mama kaze czekac :p a ja nie wytrzymam, boje sie bo to sa oznaki jak ciazy :( wiem ze tak łatwo sie nie zachodzi i to bez seksu i palcowki. ale zabawiałam sie z chłopakiem, jakas tam stycznosc z nasieniem mialam, kiepsko sie czuje...

Gość dfgfd
Goraca kapiel pomaga,i gorace oklady .Kiedys myslalam ze to brednie ale jak spoznial mi sie okres 6 dni to dwa razy wykaplam sie na wieczor w goracej wodzie, polewajac jajniki woda i okres na drugi dzien przyszedł.