Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Awalina

Co czujecie podczas orgazmu dziewczyny????

Polecane posty

Gość Awalina

Wiele dziewczyn, dorosłych kobiet pisze że ma problem z orgazmem pochwowym... ja osobiście nawet nie wiem czy takie coś istnieje..doświadczam orgazmu za pomoca pieszczot łechtaczki ...ale raz kiedy mój chłopak próbował mnie doprowadzić do orgazmu pochwowego...po prostu usilnie starał sie to zrobić recznie.. zresztą podczas zwykłej penetracji też czułam przyjemnośc ale nie był to orgazm..za to kiedy "wykonuje prace ręczne " to jest w tym wspaniały..ale niestety kiedy idziemy na całośc to on dosyć szybko dochodzi.. nie wiem jesteśmy młodzi ..niedawno oboje zaczeliśmy współżycie..ja byłam dziewica a on prawiczkiem..ale jest nam dobrze ze soba..i ja naprawdę jestem szczęsliwa bez orgazmów..nawet jeśli nie dojdę ręcznie..to mam duża satysfakcję i czuję sie spełniona i szcęśliwa kiedy czuje jego zaowolenie..choc on zawsze brdzo sie stara zebym doświadczyła " takiego orgazmu" tzn pochwowego..no i właśnie..kiedy wtedy robił mi to palcami.. to czułam się podniecona bardzo..nie mogłam ulećeć na łóżku..zaczełam nawet pojekiwac i moje oczy zrobiły się metne jak potem zauwazyłam sama i on tez. ...i miałam takei dziwne uczucie że jakby chciało mi się siusiu..ale nie chciało mi się..powiedzcie mi prosze co się czuje podczas orgazmu pochwowego ...czy różno się on czymś od łechtaczkowego i czy w ogóle istnieje... opiszcie uczucia fizyczne i psychiczne jakie wam towarzyszą :)

Gość orgazm pochwowy
nawet jesli medycyna nie dzieli orgazmu na pochwowy/lechtaczkowy, to jednak ja zauwazam roznice, orgazm przy penetracji jest glebszy i bardziej "wybuchowy". Zaproponuje ci, jesli chcesz zobaczyc jak to jest po prostu musisz sama sie doprowadzic do orgazmu. U wiekszosci dziewczyn dziala pozycja na jezdzca. Siadasz na nim i poruszasz sie powoli, musisz sprawdzis w jaki sposob poruszanie sprawia ci najwieksza przyjemnosc, naogol to nie jest poruszanie "w gore i w dol" ale bardziej ruchy okrezne. W takiej pozycji na pewno osiagniesz orgazm (przy okazji najlepsza pozycja dla facetow ktorzy koncza zbyt szybko) i przekonasz sie czy dla ciebie jest jakas roznica czy nie...

Gość Awalina
aha..rozumiem...próbowałam już w parwdzie tej pozycji...ale jestem słabo doświadczona..wiec dopiero się ucze....wszystkiego od podstwa..dołsownie edukacje seksualna..pierwszy stosunek w zyciu miałam w sierpniu tego roku i niewiele umiem ale wiele przyjemności już odczuwałam..chciwle z kims kogo kocham są zawsze fantastyczne nieważne czy orgazm jest czy go nie ma..ale pewnie spróbuje pewnie sie nauczyć osiagać i inna forme..ktos ma jescze jakies propozycje?

Gość Awalina
aha i orgazm łechtaczkowy jest ...wspaniały..ale taki krótki :(:(:( a ja bym chciała dłużej ise powyginać z niebiańskości..bo przechodząc go wszystkei mięsnie odmawiają posłuszeństwa..wyginam się jak kotek :D ^^

Gość no i nikt nic nie mówi
tez chce o tym posłuchac