Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia06

Włosy

Polecane posty

Gość Madzia06

Mam problem... Zawsze marzyłam o długich włosach co najmniej za łopatki. Jednak jak dotąd nie udaje mi sie ich zapuścić dłuższych niz do ramion:/ różnego rodzaju odzywki nie pomagają... Doradźcie coś.. .. Z góry dziękuję Wam za pomoc :*

Gość a ja wim dlaczego
bo najgorsza jest własnie taka fryzura do ramion. nazywam to etapem kryzysowym - właśnie jestem w jego trakcie, bo też zapuszczam. A jeszcze do tego mam lekko kręcone, więc wydają się jeszcze krótsze... I juz mnie korci, co by obciąć, bo tak beznadziejnie wyglądam. Jak przetrwasz etap kryzysowy, będziesz miała długie włosy :)

Gość Madzia06
chciałam jeszcze dodac ze mam jeszcze młody organizm dlatego nie chce eksperymentowac z róznego rodzaju tabletkami

Moja fryzjerka doradziła mi kiedyś, że stosowanie naturalnych kosmetyków do pielęgnacji włosów jest najlepsze. Żadne drogie szampony, odżywki nie oddadzą Ci tego co mogą zrobić dla TWoich włosów natura. Szperałam na internecie i znalazłam http://www.mydlarnia.info.pl/pielegnacja-wlosow-cat-164.aspx. Teraz nie wyobrażam sobie, że moglabym stosować dla swoich włosów inne kosmetyki. A przyznam się, że włosy mam dłuższe niż do łopatki. Mam lśniące i zdrowe włosy. Nawet ostatnio moja fryzjerka zauważyła, że nawet końcówki mi się nie rozdwajają. Sprawdź te kosmetyki, możliwe, że one będa idealne.