Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 83546

randka na basenie pomóżcie !!!!

Polecane posty

Gość jolka 83546

ide na rndke z facetenm którego znam 2 miesiace ale to nasze 3 spotkanie bo pierwsze 1,5 miesiaca na gg gadalismy u jutro jedziemu na basen. Nie odmóiwłam bo sdama lubie basen a pon tez uwielbia pływać, ale mam problem bo nie mam idealnych kształtów, miseczka A może małe B ale szrrwokie biodra bo aż 104, no mam wcicie w tali i 172 ale wstydze sie troche ze jednak sie facet wycofa?? jak sie zachować, jak to ukryć??

Gość jareczka
wrzuć na looz, myśle ze jak spodobałaś mu sie w ubraniu to chyba nie jest tak głupi ze pod nim wygladasz chudziej, myśle ze zdaje se sprawe jak wygladasz i skoro sie z Toba juz 3 raz umówił to znacyz ze sie mu podobasz, a reszte nadrobisz pewnoscia siebie i uśmiechem

Gość boze jakie wy jestescie glupie
:o

Gość Zastanów się...
Z całym szacunkiem, ale randka na basenie brzmi dziwnie i to zaraz na początku znajomości. Prawdopodobnie gościu chce sprawdzić jak wyglądasz "bez ubrań", ale w tym podejściu nie ma nic romantycznego. On chyba bardzo "rzeczowo" podchodzi do dziewczyn i chce wiedzieć, co ew. "weźmie". Ja bym się poważnie zastanowiła nad zgodzeniem się na taką randkę, ani zbytnio w wodzie nie pogadacie, ani nic, tylko się "pooglądacie". Taka propozycja na dopiero trzecim spotkaniu wiele o nim mówi, zastanów się czego on właściwie chce, jaki jest. Chyba, że to Ci się podoba, to w porządku, masz prawo mieć swoje zdanie. W każdym razie powodzenia :)

Zgadzam sie w calej rozciaglosci z kolega/kolezanka 2 posty wyzej :) Ewidentnie facet chce zobaczyc co bierze a to tak srednio o nim swiadczy :) skoro znacie sie tak krotko, mysle ze rozsadniejsze byloby spotkanie w innych okolicznosciach, tak aby moc porozmaiac i lepiej sie poznac. No coz, wybror jest Twoj ale ja bylabym ostrozna 🌼

Gość gość
Są 2 możliwości: 1. facet chce zobaczyć jak wyglądasz bez ubrania 2. chce ocenić czy nie masz ukrytych kompleksów. Nikt nie lubi związków w których słucha się przez cały czas "jestem gruba", "jestem brzydka" itp. dlatego czasem faceci zapraszają dziewczyny na basen. Jeśli dziewczyna odmówi, zachodzi ryzyko, że nie czuje się komfortowo ze swoim ciałem. Oczywiście nie daje to pewności, ale możesz uznać to jako jeden z testów.

Gość gość
po co odpowiadasz na temat sprzed 5 lat???????

Gość gość
wlasnie wyluzuj, jak mu się spodobałaś to nic się nie zmieni, a jakby mu się coś nie podobało to też nie będziesz miała żałować masz fajną figurę ale rozumiem że jest to krępujące, mnie też by to peszyło, powodzenia ;)