Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykonczona zwiazkiem

mam dosc swojego chlopaka

Polecane posty

mam 24 lata moj chlopak 28 mamay siedmio miesiecznego synka to byla wpadka mam go dosyc bo jak ma chumorki to mnie wyzywa od najgorszych

Gość nie daj sie
od wyzwisk sie zaczyna, potem przemoc powiedz mu ze odejdziesz jesli sie nie zmieni

przepraszam ze przestalam pisac ale jak wiecie mam male dzieciatko i do tego dopadla mnie grypa wiec dwa dni lezalam plackiem w lozku jak by nie jego rodzice bo ja pochodze z daleka to bym sie nie kurowala bo oczywiscie tatus dziecka nie mial czasu dla niego wychodzac z domu po pracy mowi ze nie dlugo bedzie i sie nim zajmie ale wraca dopiero na kapanie dziecka bo jak twierdzi ze mu nie wolno na piwo wyjsc oczywiscie ja mu nie zabraniam ale sa pewne granice tym bardziej ze jego mama terz byla przeziebiona a mi chodzilo o zdrowie malca jest duzo sytuacji o kturych bym mogla ksiazke napisac.oczywiscie ja terz nie jestem bez winy bo nikt nie jest idealem ale ja do swoich bledow potrafie sie przyznac i powiedziec przepraszam.i nie tylko do mnie sie tak odnosi ale tez i do rodzicow ma za dobrze ze swoimi rodzicami bo mamusia go ze wszystkiego wyreczala .

nie nie pracuje.a co do przemocy to nie w jego stylu tego jestem pewna

Gość albo albo
Albo powazna rozmowa i jakies postanowienia i zmiany albo rozstanie. Nie ma sie co czarowac.Albo prawo albo w lewo.

Gość to zerwij
ku*wa a nie ludziom dupe trujesz. nikt ci tutaj nie pomoze, sama musisz sie zajac swoim zyciem

Gość -bin laden-
Idż autorko więc do pracy i zobacz jak to jest zapierdalać na rodzinę i jeszcze słuchać marudzenia po powrocie do domu.

Gość a dlaczego
mialaby sie przekonac. MOj maz pracuje, wraca, kapiemy razem synka. Karmi go. Odkurza, myje naczynia, robi zakupy i rozumie jak wymagajaca jest opieka nad malym dzieckiem. Kiedy ja jade na wycieczke albo zakupy on zostaje z malym caly dzien i wie jak absorbujace jest dziecko. W soboty czy niedziele czasami on wstaje do malego a czasami ja, potem sie klade a on przejmuje obowiazki, ja slodko spie do 12 :)

Gość a dlaczego
oczywiscie mialam na mysli zakupy dla siebie :)

Gość a dlaczego
ja nie widze autorko zeby ten Twoj facet dojrzal do zwiazku i ojcostwa :o

Gość a dlaczego
skoro to byla wpadka a on sie zachowuje jakby pomagal przy wlasnym dziecku z laski to moze wroc do swoich rodzicow jak masz mozliwosc, pomoga Ci w opiece nad dzieckiem a Ty powoli zacznij sie odnajdywac na rynku pracy czy studiach

Gość taka jedna prawdziwa
>a dlaczego a Ty sama nie lepsza trutniu. maz zapierdala cały dzien a ty go wykorzystujesz i "pokazujesz" jak to absorbujące jest wychowanie dziecka. co z ciebie za matka ze nie potrafisz zając sie jednym dzieckiem i przy okazji posprzątac. co z ciebie za zona? jakas pojebana jesteś? weź sie do roboty, bo leżysz cały dzień a nie na forum rady udzielasz!

moj chlopak ma odpowiedzialna ale lajtowa prace napewno nie fizyczna wiem bo sama pracowalam w tym zawodzie nawet jak bylam w ciazy.wiadomo kazda praca w jakims stopniu jest meczaca czy siedzaca czy stojaca wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma.a co do dziecka to ja w nocy wstaje bo karmie piersia wiec jest ok.a co do pracy to czekam na odpowiedz dzieki za rade a nie za krytyke.