Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trampolinaaaaaa

jestem zazdrosna o jego siostrę

Polecane posty

Gość trampolinaaaaaa

mój facet i jego siostra wysyłają sobie sms z buziaczkami dzwonią do siebie codziennie wogóle ona jest na pierwszym miejscu o czym sam mi mówi. powiedział ze by zabił gdyby ktoś wyzwał jego siostrę . wogóle wszystkim się podnieca co z nią związane....chyba oszalałam

Gość to jego siostra....
nie wkręcaj sobie jakiś akcji :((

Gość Powiedz Mu
" To się z Nią ożeń "

Gość trampolinaaaaaa
Chodzimy razem od pół roku ale zaczyna mnie to wkurzać na poważnie ...

Gość a kto to
a czesto kontaktuje sie, pisze sms do Ciebie?

Gość trampolinaaaaaa
tak widzimy się prawie codziennie ale jak już tyrknie siostra to amen wychodzi z pokoju isię zachwyca i mi o niej opowiada ...

Gość a kto to
jesli to u niego w domu to bym wyszla po cichu, nie zostawiajac zadnej wiadomosci... to jakis idiota dla mnie jest

Gość
ja mam podobnie ale chodzi o brata mojego męża. tez jest zawsze i wszędzie na pierwszy mijscu. weekendy cześto spedzam sama bo mój mąż jedzie sobie do swojego brata i wraca o 1 w nocy. dzwoni do niego co dziennie gadaja na skype, a brat męża tez czesto do nas przychodzi i siedzi do 1 w nocy, czasami zostaje na noc. mam tego dosc...

Gość trampolinaaaaaa
poważnie? radziłam się mamy ale mnie wyśmiała.. ale dla mnie to nie jest normalne chodź sama mam rodzeństwo.. raz już mieliśmy sprzeczkę . jego siostra mieszka w szwecjii i zmienia chłopaków jak rękawiczki bo sam mi opowiada to raz powiedziałam mu że nieźle się prowadzi to myślałam że dostanę w pysk od niego ale pogodziliśmy pod warunkiem że przeproszę za to co powiedziałam a on mnie też przeprosi... ;/

Gość rodzine swego mezczyzny trzeba
szanowac malpo

Gość
ego brata azdrosc to jeszcze bardziej głupia sprawa, licze na to ze moze ten brat znajdzie sobie jakas laske i bedzie mykał czesciej na randki to bedzie miał mało czasu, ale brat jest młodszy ma 18 lat i jest niesmialy wiec nie wem czy szybko znajdzie jakas laske

Gość a kto to
"w pysk"? wiesz co autorko szkoda czasu na takiego faceta, zwiazek trwa dopiero pol roku zakoncz to poki jeszcze wczesnie, bo jesli na samym poczatku podnosi na Ciebie reke to co bedzie pozniej

Gość trampolinaaaaaa
Ale czy ja jego rodziny nie szanuję???? !!!! Może wogóle będziemy jakąś jedną wielką wspólnotą... z resztą chyba nie wiecie o czym mówię bo takiego czegoś nie macie..a powiedziałam że nieźle się prowadzi bo już mnie wkurzają te opowieści o jej nowych chłopakach i każdej by to zaczeło działać na nerwy

Mogę się mylić...ale wg mnie to jest jakieś kazirodztwo bo to nie jest normalne. On nie traktuje jej jak siostry. Wg mnie to wyglada tak- kocha siostrę,ona być moze jego też i temu wyjechała tak daleko bo zdają sobie sprawę z tego,że to nie jest normalne i walczą z tym,dlatego też on jest z tobą a ona zmienia chłopaków jak rękawiczki.Uciekaj gdzie pieprz rośnie od tej patologii!!!

Gość to nie jest normalneeeeeee

Gość jfhhyhtf
:(((((((((

Gość odpowiedz na twoje pytanie
a moze twoj chlopak jest w niej zakochany...:D ....?....czasem sie tak zdarza:D.... wiem o czym mowisz...ja tez tak mialam ale to wytepilam:D i mam spokoj. Powiedz ze nie masz ochoty sluchac kolejnych opowiesci o siostrze, ze zaczyna cie draznic jak on trajkocze jak baba o niej....i takie rozne:D