Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

15 latka

Nie nawidzę jej - a może to zazdrość?

Polecane posty

Mam 15 lat, do klasy od nowego roku dołączyła taka lalunia. Blondynka, szczupła i ładna. Już od pierwszego dnia czyli rozpoczęcia roku szkolnego chłopacy się na nią ślinili. Ma naimię Natalia i teraz wiem że to imię noszę idiotki i chamki... Jest w naszej klasie ledwo miesiąc a zachowuje się jak królowa. Została przewodniczącą klasy, dlatego ze chłopaków jest 20 a dziewczyn 10 więc wybór był wiadomy od początku :/ Na przerwie zamiast chodzić z dziewczynami i plotkować ona zawsze jest tam gdzie najwięksi przystojanicy oni nie protestują bo po co. Na ławce ostatnio siedzieli chłopacy to by się pozabijali jak ona stwierdziła że usiadzie komuś na kolana i usiadła. Na lekcji długopis jej spadnie od razu wszytscy lęcą podnieść znam się z klasą 9 lat bo chodziliśmy razem od zerówki do teraz i nikt nie odchodził ani nie dochodził.

Gość kaskadka
zazdroscisz i tyle.

Gość 15 lat
Nie zazdroszcze poprostu ona rozwala nasza klase!

Gość odpowiedz na twoje pytanie
zazdrosna jestes.... poza tym zawsze lepiej sie dogadywac z fajnymi kumplami niz zawistnymi kolezankami, ktore nie potrafia sie przyjaznic tylko klody pod nogi podstawiac. Uwazam ze dobrze robi....

sama napisalas ze ona nie siedzi z wami i nie plotkuje... ja tez bym nie siedziala z plotkarami :o w sumie ja tez zawsze wolilam towarzystwo chlopakow bo sa inni ! zawsze sie w ich towarzystwie dzialo cos smiesznego, a dziewczyny to obgaduchy wiec strata czasu