Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jankabezwianka

Mój były chciał mnie wydymać pomimo, że ma dziewczynę.

Polecane posty

Gość jankabezwianka

Masakra, że byłam z takim kimś. Chyba chciał mi pomóc się w nim odkochać bo nie potrafiłam:D :o

Gość Ewellinka
ale jakie musi mieć o Tobie zdanie, że sobie na takie coś w ogóle pozwolił...:O

Gość bhvjhvcghfg
ja mialam podobna sytuacje... ale niestety dalam sie wydymac ;/

Gość jankabezwianka
ja prawie też :o

Gość vffvbffxcz
dalam i zaluje

Gość jankabezwianka
nie do końca, chciałam zobaczyć czy ją naprawdę kocha. o mnie ma chyba nie najlepsze :o

Gość jankabezwianka
przytulaliśmy się i rozmawialiśmy o dawnych czasach

Gość bhvjhvcghfg
tu nie chodzi o to jakie ma o tobie zdanie!!! do bylych zawsze jest pociag- znacie sie robiliscie to wydaje mi sie ze brakuje mu czegos u tej nowej, a ty to mialas.. a byl wtedy pijany itp>?

Gość jankabezwianka
nie był pijany. z jego nową dziewczyną się mu się chyba nie układa. Zostawił mnie dla niej :o Dałam się zaprosić bo wiedziałam, że chce to zrobić tylko nie sadziłam, że naprawdę się do tego posunie skoro ma inną.

Gość bhvjhvcghfg
a ty pewnie dalej go kochasz tylko sama siebie oklamujesz ze tak nie jest... zostawil cie dla niej nie zapominaj!!! wiesz u mnie bylo inaczej - kiedys to ja zostawilam mojego exx, pozniej sie spotkalismy i pomimo ze mial laske to mnie bzyknal i wiesz co jest najgorsze- ze uczucia we mnie odzyly my kobiety zawsze laczymy seks z miloscia a faceci moga bzykac dla samego bzykania

Gość jankabezwianka
Ale ja się z nim nawet nie całowałam. Kocham go dalej. Wiem, że gdyby miał o mnie dobre zdanie to by się do tego nie posunął. Ale jej najwyraźniej nie kocha tak jak powinien. Wiem, że dla faceta bzykanie to bzykanie a dla kobiety to coś więcej. On mnie po prostu chciał wydymać. Pewnie jeszcze naopowiada tej swojej swoją wersję :o

Gość bhvjhvcghfg
bardzo mozliwe.. ale jak tak zrobi to jest skonczonym idiota!!! dobrze ze sie z nim nie bzyknelas- ja niestety popelnilam ten blad i do teraz mam metlik w glowie. popatrz na moja sytuacje.. chcialabys tak?

Gość jankabezwianka
Nie bzyknełam się z nim ale się przytulałam. Oglądaliśmy film do późna a ja później zostałam bo mieliśmy porozmawiać. Zaczeliśmy się przytulać i wspominać dawne czasy. On później chciał mnie całować i mnie przelecieć. Ale mu na to nie pozwoliłam. Zostałam do rana :o Rano był obojętny ale nader miły. Nawet mi zrobił kawę. :o

Gość hgttfbhbh
dopoki jej nie zostawi to sie nie dawaj a pogrywac z nim mozesz ale bez seksu tamta ci go zabrala to teraz sie zemscij zabierz jej go a pozniej splaw du pka

Gość Soczyste
Ratunku dziewczyny! Dlaczego sie nie szanujecie.Już samo określenie wydymać budzi we mnie wątpliwości, czy warto Was szanować.Przecież w ten sposób wyrażają się faceci po zaliczeniu puszczalskiej!

Gość jankabezwianka
on jej nie zostawi dla mnie. Trochę źle pogrywałam do tej pory i jest już za późno. On tak naprawdę jej nie kocha. A mnie ma głęboko w dupie. Chciał mnie tylko wydymać, ot co. Ale przynajmniej mam świadomość, jaki z niego kutas.

Gość jankabezwianka
A co mam napisać? Chciał się ze mna kochać?

Gość jankabezwianka
Fakt, zachowałam się jak puszczalska. Przyznaję się bez bicia.

Gość hdgtdtyhdhgtyd
jedyne co teraz mozesz zrobic to LODOWKA nie dzwon nie pisz nie szukaj kontaktu!!!! JEZELI TO CO KOCHASZ CHCE ODEJSC TO PUSC TO WOLNO- JEZELI WROCI JEST TWOJE, JEZELI NIE NIGDY TWOJE NIE BYLO!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Soczyste
No właśnie tak-chciał sie ze mną kochać.Wypadłabyś kulturalnie i elegancko:)

Gość jankabezwianka
Wiem, że nie ma dla mnie wytłumaczenia. Ale ja naprawdę nie sądziłam, że on się do tego posunie. Wiem, że ma mnie teraz za nic. Trudno , i tak nie bylibyśmy razem. Ale nie przypuszczałam, że on się do tego posunie. Był strasznie podniecony. Myslałam, że ją kocha.

Gość gregythnbrfd
Albo jej nie kocha albo już z niego taki typ a ty głupia flądra :o Myślisz, że Ciebie nie zdradzał?

Gość jankabezwianka
Nawet wiem jakby ten seks wyglądał. Pewnie 3 sekundy. Głupia jestem jak but.

Gość koalicja róża
ja tez jestem lepsza :-O mój były ma dziewczyne z którą mu sie dobrze układa a pomimo to dałam sie wydymać nikomu o tym nie powiedziałam ale głupia jestem :-(

Gość no bo gdybys mu dala
to moze bylby z toba. A skoro widzial, ze i tak mu nie dasz to sobie znalazl inna. Widac tamta jest taka sama zasuszona jak ty , wiec sprobowal wrocic do ciebie. A ty mu pokazalas, ze mial racje , ze cie zostawil , bo tylko by placil za ciebie rachunki a ty bys mu i tak nic nie dala. Najlepiej poszukaj takiego co nie bedzie cie chcial tknac ani przed slubem ani po slubie.

Gość jankabezwianka
Ale masakra. Dlaczego faceci są tacy, że idą do łóżka z inną pomimo, że kochają swoje dziewczyny? Ja bym tak nie potrafiła, jakbym kochała.

Gość bo dla faceta dziewczyna
co go kocha to ta co dba rowniez o niego i jego potrzeby a nie tylko sprzedaje sie wtedy jak juz ubije wlasny interes.

Gość nie do końca rozumiem
ostatni wpis.