Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedemnasstka

WPADŁAM ale każdy człowiek ma prawo do błędu

Polecane posty

Gość siedemnasstka

nie bede tu pisać że jestem zajebistą dziewczyną bo tak nie jest imprezuje piję alkohol i zaszłam w ciąże . dobra wiem kim jestem bzykałam się trudno ale co teraz??? nie chcę oceny swojej marnej postaci tylko co dalej robić

Gość medfghhjjj
szkoda tylko dziecka, bo będzie spierdolone życie i mialo matkę ...........

Gość Nie łam sie
przede wszystkim zmieni Ci sie tryb zycia pamietaj ze teraz bedziesz mama odstaw koniecznie alkohol uzywki.. i pomysl o dziecku no coz stalo sie ale zobaczyc ile dzieciątko da Ci szczescia choc teraz tyle łez przez to wylejesz.

Gość nie łam sie
ja tez bede mama juz za 4 miesiace, jestem sama bo nie jestem z ojcem dziecka bylam z nim 2 lata chcielismy rozmawialismy o dziecku a jak juz sie stalo to wszystko sie posypalo. mam jednak rodzicow ktorzy mnie mocna wspieraja. mam nadzieje ze Ty tez masz kogos kto Ci pomoze

Gość nedfff
a rodzice tez wpierali jak chłopak pieprzył ciebie w łóżku, trzeba bylo sie zabezpieczac

Gość shea22
usun i nie marnuj sobie zycia, i nastepnym razem bardziej uwazaj.

Gość trtr
Jak to, co teraz? Decydujesz czego chcesz i nie daj sobie innym wmówić że nie masz prawa wyboru.

Gość Tini
no nic nie poradzisz, znajdz tatusia powiadom go o owej nowinie i razem cos zadecydujcie, co do usuwania ciazy - jak kto woli, ale wiem ze pozniej gdy zdecydujesz sie na dziecko mozesz miec problemy z zajsciem, takze zastanowilabym sie nad tym gleboko, albo sobie ulozysz zycie i urodzisz dziecko ktore jest najwspanialszym darem od zycia (jak ktos nie ma dzieci to tego nigdy nie zrozumie, albo jesli ktos tych dzieci nie potrafi wychowac to samo- nie zrozumie)