Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszakowa015

Seks w windzie. Co sie stanie kiedy nacisne STOP?

Polecane posty

Gość pluszakowa015

Witam :) Mam do wa spewne pytanie,toz bardzo chcialam sprobowac seksu w windzie ze swoim partnerem. W kazdej windzie jest przycisk STOP zatrzymujacy winde, bardzo mnie kusi zeby go nacisnac i przejsc do rzeczy ale boje sie ze winda potem nie ruszy i utkniemy w miejscu i oczywiscie nie wiem co wlaczyc, zeby pozniej ruszyla. Pozdrawiam:)

Gość matko - chesz się dupczyć
w windzie, a boisz się nacisnąć w niej przycisk STOP? Powiem Ci co się stanie. Winda zatrzyma się w tym miejscu w którym będzie gdy naciśniesz przycisk. Nie ruszy aż nie naciśniecie przycisku na tablicy, albo aż ktoś na klatce schodowej je wciśnie przycisku przywołującego windę :P. Tylko że jak go wciśnie, to nawet jak znowu wciśniecie STOP i wybierzecie inne piętro, to winda ruszy, ale najpierw zrealizuje wezwanie tego kogoś,a dopiero potem wasze. Przykładowo: Zatrzymacie się miedzy 7 a 8. W trakcie dupczenia ktoś na parterze wciśnie przycisk od windy. Wy dacie STOP i wciśniecie piąte piętro. To winda najpierw zjedzie na parter, a dopiero potem na piąte.

Gość pluszakowa015
Do pierwszej odpowiedzi: Oj dzieki za wyjasnienie,, no calkiem nieciakawa sytuacja by byla. Dzieki :)

Gość matko - chesz się dupczyć
Czemu nieciekawa - winda to nie odrzutowiec, zanim dojedzie to zdążycie sie poprawić. A emocje i mina osoby która będzie wsiadać i nie będzie wiedziała do końca co jest cięte - bezcenna :)

Gość pluszakowa015
Hehe juz widze te pare staruszkow... Ona momentalnie wypuszcza z reki siatke z zakupami i patrzy na niego wymownym wzrokiem typu: pamietasz jak..? hehe :)

Gość ambaras
A ktoś to robił? Bo za mną też ten pomysł chodzi. W takich sytuacjach jestem tak napalny, że wystarcza mi pół minuty, więc małe rysyko :-)

Gość evellina
" Hehe juz widze te pare staruszkow... Ona momentalnie wypuszcza z reki siatke z zakupami i patrzy na niego wymownym wzrokiem typu: pamietasz jak..? hehe " - haha :D To byłoby dobre ;)

"ambaras A ktoś to robił? Bo za mną też ten pomysł chodzi. W takich sytuacjach jestem tak napalny, że wystarcza mi pół minuty, więc małe rysyko" dla pół minuty, to szkoda zachodu...

Gość możecie zablokować windę
na "raz, dwa, trzy" skaczecie podczas jazdy windą w górę i włącza się awaryjny hamulec. Bzykacie się ile wlezie a potem dzwonicie na numer z windy żeby wam ją odblokowali :) Sprawdzone...

Gość gość
W progu wejsciowym w windach sa tzw. listwy bezpieczenstwa. Po wduszeniu tego progu winda zatrzyma i bedzie stala do czasu az nie zwolnicie tego progu. Nie ma obawy ze ktos sciagnie winde a wy zrobicie swoje :-)))))