Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apranfara

najgorszy defekt w urodzie kobiety

Polecane posty

Gość apranfara

wg mnie rzadkie włosy :-O wole być gruba i miec gęste włosy niz głowe gdzie przebija łysina i wieją liche włosy a wy co wybieracie ?

Gość AP AP AP AP
Nie zadawaj glupich pytan:p

Gość marny włos
kurrwaa jak ja nienawidze swoich włosów, mam ochote je zgolić, kiedyś obcięłam się na krótko bo miałam ich dość ale wyglądało to o wiele gorzej nie wiem co robić nie mam tyle kasy zeby regularnie przedłużać czy zagęszczać. MOJE WŁOSY MAJĄ NA IMIĘ KOSZMARRRR

Gość sashaaa
napewno brzydki nos i za waskie usta, to psuje cala urode i nie da sie tego poprawic bez skalpela

Gość sfhuisdrfunduio
krzywe i zolte zeby i duzy brzuch :O

Gość apple juice niezalogowana
marny wlos, polecam olej rycynowy

Gość
ja tez uważam że rzadkie włosy pryszcze mozna jakoś zakryć, poza tym sa rózne leki na trądzik kilogramy mozna zrzucic zamaskować ubraniem a włosy??rzadkie i wypadające?? rzadne pianki lakiery nic nie daja

Gość
a co sie po tym oleju dzieje?? rosna włosy?? ile trzeba stosowac żeby zauważycróznice?? wiem oczywiscie ze nie doustnie:P tylko maseczkę z zóltkiem

Gość Janek po 50
Ale tutaj kompleksów się zebrało :)

Gość ejejej
ja mam brzydki nos i za waskie usta no dzieki :(

Gość Wstyd mi ujawnić nick
a usta jak u Julii Roberts albo Angeliny Jolie? bo mam takie dziwne, duże, płaskie, niekształtne dżdżownice, parówki :( miałam kompleksy nawet , ale jakoś nigdy nie narzekałam na brak powodzenia :( na szczęście nikt mi nie wytknął że mam takie brzydkie :(

Gość ellaellael
Aha, no dzieki - mam waskie usta, duzy nos, jestem niska wiec mam raczej krotkie nogi, mam male piersi, moje wlosy sa cienkie i jakies takie bez wyrazu i wiecie co? Mam wasze opinie w glebokim powazaniu ;) Ja siebie lubie i sie sobie podobam! Wam nie musze :P Pozdrawiam :)

Gość havaaaaaaa
tylko że cienkie włosy nie muszą być rzadkie można mieć cienkie i gęste a chodzi o rzadkie

Gość vivianneee
a u mnie wszystko w jak najlepszym porządku, mam duże powodzenie, tylko jednego nie mogę przełknąć w stu procentach. nosa, który ma mały garbek i jest trochę za duży moim zdaniem. ale nikt mi tego nikgdy nie powiedział. jak o tym wspominałam, to mówili, że mam coś z głową. może coś w tym jest.

Gość a wg mnie to rozstepy

Gość a co ze znamionami
czy znamiona sa defektem? a rzadkie włosy to faktycznie defekt, niestety wiem to na własnej skórze przerabiam - nie wzbudzam zachwytu ... może nie dlatego że rzuca się to w oczy, tylko dlatego że to na mnie działa koszmarnie deprymująco i obniża samoocene

Gość nie-zakochana
mnie obrzydza jak ktos ma pieprze jakies wielkiena twrzy

Gość glutek maleńki
ja mam kurde pieprze, nie ogromne, ale też nie maleńkie. coś w rodzaju cindy crowford czy jak jej tam.tyle, że więcej niż jeden. eeeeeeee mozna się przyzwyczaić, ja się już nie gorsze gdy patrze w lustro

Gość male usta
celulit, gruba dupa, brak cyckow. To sa prawdziwe koszmary. nie piszcie o wlosach bo z tym sie akurat da cos zrobic,odpowiedni fryzure np

Gość najgorszy defekt
to defekt mózgu :D

Gość no fajnieee
Ja mam garbaty nos, krzywe zęby, owalną brzydką twarz (kwadratowa najpiększniejsza) brzydkie niebieskie oczy (brązowe najładniejsze) za wielkie cycki (średnie są idealne) i do tego BARDZO GRUBE I GĘSTE włosy i uwierzcie mi, że baaaaaaaaardzo bym chciała mieć gęste, ale cienkie włosy :(

Gość
Dzarek okresl sie jak małe :O:O

Gość jestescie porąbane.
Wygląd jest mało ważny. Cieszcie się, ze jestescie zdrowe. Można mieć krzywy nos i ok. Są wielbiciele krzywych nosów i małych cycków i niskich dziewczyn. Jedni lubią wąskie biodra, inni wręcz przeciwnie.Każdy ma swoje typy. Jeśli macie dobrze poukładane w głowie to nie musicie być ślicznotkami. Pięknoty też się zestarzeją i pomarszczą. Wszystko przed wami :D:D:D Tak jak kobietom podobają się różni faceci. Jedne preferują wysokich inne niższych. jednym nie przeszkadza łysina a innym przeszkadza kolor oczu. Dajcie sobie spokój. Wąskie usta też mają swój urok jak i garbaty nos. Nawet krzywe nogi mogą mieć wzięcie. Nie każdy zwraca uwagę na takie szczegóły. Co innego jak wy sobie wmówicie, że jesteście ochydne. To już wasz problem.

Gość ala1989z Ełka
moim zdaniem poobgryzane paznokcie ;/

Gość Anq25
Obgryzione paznokcie i szeroka dupa i uda w parze z malymi cyckami...i jeszcze łydki kołki sa porazka...Jak ktos ma nos z garbem tez ma przejebane:D