Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka1841

jaki puder do cery tłustej??

Polecane posty

Gość blondynka1841

hej:) jaki polecicie puder , podklad do cery tlustej ??? ja Juz mam dosyc tego swiecacego sie czola nosa policzkow i brody :/ obecnie uzywam z under twenty do sery tlustej piaskowy ale on nadaje mi matujacy wyraz tylko na godzinke gora połtorej:/ co poradzicie???

Gość blondynka1841
nikt nic nie podpowie??? poradzcie cos ???

Gość ellaellael
ja uzywam max factora (lasting performance) - mieszam odrobine z kremem oliwkowym ziai i nakladam na buzie (tak, mam cere tlusta) i pozniej pudruje transparentym pudrem w kamieniu i juz - nie swiece sie jak latarnia - u mnie dziala:D

Tak szczerze mówiac kosmetyk którego uzywasz jest może i "zdrowy" dla cery ale nie daje zadnego estetycznego efektu... Ja polecam Ci puder w kamieniu, którego sama używam SMOOTH & SOFT nie wiem w jakim odcieniu masz cere ale wg mnie najlepiej kryja nr 3 i 6.... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4231066 tez licze na pomoc

Tak szczerze mówiac kosmetyk którego uzywasz jest może i "zdrowy" dla cery ale nie daje zadnego estetycznego efektu... Ja polecam Ci puder w kamieniu, którego sama używam SMOOTH & SOFT nie wiem w jakim odcieniu masz cere ale wg mnie najlepiej kryja nr 3 i 6.... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4231066 tez licze na pomoc

kup puder w kamieniu transparentny , on likwiduje błyszczenie i podkład Lirene CITY MAT wygładzająco-matujący a wczeniej na twarz krem Lirene AQUA delikatny krem nawilżająco-ochronny. Nie wiesz jaką przeszłam gehennę zeby w koncu moja buzia była gładka i matowa.Wypróbuj.Jaka cos to pisz nawet na emaila.

a puder tranSparentny to nr 503 z VIPERA(nazywa się TRANSPARENTNY MATUJąCY bo są też transpaentne rozjasniające)

Gość blondynka1841
aha, dzieki za podpowiedzi no wlasnie ten ktorego uzywam jest mzoe i fajny no ale mowie kryje moze na godzina gora poltorej i to wszystko, a z drugiej strony mam dopiero 18 lat wiec zbytnio nie chciala bym az tak obciazac tej mojej cery , czy sam puder tez moge stosowac ??? bo w yzcie pudrów moze wydac sie to smieszne w dzisiejszych czasach no ale weszlam nie dawno wczesniej nie bylo mi to potrzebne a teraz sie to zmienia he :) ogolnie to wczesiej stosowalam kremu matujacego ale on dawal efekt na jakeis 3 godzinki i znowu to samo :/ podpowiedzcie cos jeszze :)

Gość mufkaa
ja uzywam maybelline superstay silky i jestem zadowolona.

Gość blondynk1841
A CO MYSLICIE O KREMIE Z VICHY NORMADERM ?? KTOS UZYWAL , WIEM ZE TO NIE PUDER ALE MOZE NA COS TAKIEGO SIE PRZEZUCIC?? CO POLECcie ???

Gość mineralny tylko

zastosujcie się do moich rad powyżej a gwarantuję że to wam pomoże, zaufajcie :)

Gość blondynka1841
a mzoe ktos cos powpowiedziec na temat tego kremu z vichy norma dearm ??

Gość jak dla mnie starata pieniedzy
sa duzo lepsze w aptekach w podobnej cenie a co do pudru ....to jesli nie masz problemow skornych to mysle, ze sam puder w kamieniu by sie zmatowic wystarczy

swoja droga normaderm vichy to jakis matujacy wcale nie jest chodzi ci o krem matujacy czy o krem do cery z problemami?

Gość forumowiczka87
odkrycie ameryki hehehhe a tak na powaznie mam jedna taka recepte sprawdzona od lat :krem garnier matujacy z glinka+lirene city mat = promienna matowa zdrowa skora!ja mam blizny potradzikowe,prawie nic nie widac przy takiej kombinacji

no widzisz dla ciebie to dobry krem... a dla wielu osob wrecz okropny nie ma reguly...wystarczy popatrzec na opinie na wizazu... mniej wiecej pol na pol ;)

Gość gość
dobry puder do tłustej cery to mineralny, skladniki spowoduja, ze nie bedzie sie tak przetluszczac cera, ja mam z annabelle akurat, niedrogi

U mnie podstawa jest krem matujacy pod podklad, wtedy ta cera naprawde dobrze wyglada bo nalozeniu makijazu. Mam bardzo fajny krem na bazie zielonej herbaty z bielendy i tej samej serii tez plyn micelarny, ktorym przemywam twarz zanim naloze krem i cala reszte. Teraz juz nie swieci mi sie czolo ani nos.

Gość gość
vegas123 dziś masz płacone od jednego spamerskiego wpisu czy ryczałtem? :o