Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeoocene

Bardzo Prosze O Rade

Polecane posty

Gość proszeoocene

chcialabym prosic o ocene takiego jadlospisu (nie chodzi mi o to czy jest zdrowy tylko czy bedzie skuteczny)? rano: kawa 3w1 poludnie: salatka: pomidor, ogorek, szynka, sos vinegre kolacja: jogurt naturalny lub kefir

Gość proszeoocene
wiem ze jest fatalny ale chcialam cos podobnego do kopenhaskiej wymyslec... zalezy mi na szybkim spadku wagi jako wstep zmiany nawyków zywieniowych moze ktos sie przylaczy?

no to może chciaż śniadanie jedz. Jak już Ci się tak spieszy to lepiej dieta 500- 800 kcal. Tez będzie szybko, a nie bedziesz się aż tak głodzić ;)

Gość proszeoocene
mi sie wydaje ze z 600 to ten jadlospis ma? dlatego tylko kawa na sniadanie... a co by mozna bylo dodac na sniadanie? z gory dzieki za odp:)

Gość proszeoocene
damrade mam ten sam cel co ty:)

Gość lfbvfgtrii
Na śniadanie owoce lub jakieś płatki.

Gość proszeoocene
:) hehehe

Gość alicyjkaaa
Nie jest ani zdrowy, ani skuteczny. Skuteczna (tzn. jednocześnie zmieniająca nawyki żywieniowe, trwale choć wolno odchudzająca i przyspieszająca metabolizm) dieta to jakieś 1500 kcal (ze sporą zawartością białka plus zdrowe tłuszcze, węgle tylko złożone) i trening (siłowy + interwały). To, co "wymyśliłaś" zrobi Ci ogromną krzywdę w szybkim czasie.

Gość panni zimma
polecam płatki śniegu, mało kalorii mają

ja na diecie 500-800 jestem i u mnie to wygląda mniej więcej tak: śn- jogurt naturalny - jakieś 100 kcal obiad różnie, ale staram się nie przekroczyć 300 ( a jak już jem normalny to brak kolacji) kolacja- kefir, lub Wasa - tak do 100 kcal i w ciągu dnia jakieś przekąski, np, marchewka, ogórek, jabłko - tak łącznie do 100 kcal proszeoocene a ile masz wzrostu? ;)

Gość alicyjkaaa
Następna samobójczyni :O "diety" poniżej 1200 kcal to odżywianie głodówkowe, spowalniające metabolizm, wyniszczające organizm i pierwszy krok do potwornego efektu jojo. Powodzenia :o

alicyjkaaa efekt jojo może wystapić po każdej diecie, jesli potem odrazu wrócisz do jedzenia z przed diety. A diety niskokaloryczne daja szybkie efekty, co wiąże siez większym ryzykiem efektu jojo. To nie znaczy że on nastapi. Z każdej diety mozna wyjść;)

Gość proszeoocene
165 i 67 zalezy mi na efekcie a potem wprowadzanie zdrowych nawykow. dodalabym jeszcze fitness ale nie wiem czy dam rade...:( dzieki za wszelkie uwagi:)

Gość alicyjkaaa
Jak komuś chodzi o efekty szybkie kosztem utraty mięśni i zdrowia to najlepiej przez miesiąc nic nie jeść. Ja jestem chyba jakaś nienormalna na tym forum, bo dla mnie odchudzić się = stracić masę tłuszczową zachowując jednocześnie (a najlepiej zwiększając) masę mięśni. Co oznacza, że to niekoniecznie na wadze główne rezulataty będą. Poza tym o wiele łatwiej jest jeść 1500 kcal i chudnąć powoli, bo to pozwala na o wiele większe urozmaicenie posiłków i niewiele odbiega od normalnego odżywiania. Ale jak ktoś woli się głodzić, a potem miesiącami jescze sobie odmawiać prawie wszystkiego to wolna droga...

Gość proszeoocene
ok a czy uwazacie ze taki jadlospids jest zblizony kcl do kopenhaskiej?

Gość proszeoocene
a moze activia ta z platkami.....albo owoc? ale owoc chyba nie jest za dobry? mysle o tej 3w1 bo czarna nie jest zbyt dobra dla zoladka:(

ja piję z mlekiem, ale bez cukru. No i prócz tego jeszcze jem śniadanie, przeważnie jakis jogurt albo jak dzisiaj 5 kromek Wasa z sałata i ogórkiem;) A owoc to mi bardziej na przekąskę pasuje a nie na sniadanie;)

Gość proszeoocene
dzieki damrade :)

Gość proszeoocene
a czy teraz bedzie ok? 9 - activia z platkami 12/13 - salatka (pomidor, ogorek, papryka, szynka, vinegre) 17 - kefir lub jogurt naturalny nie wiem co tu jeszcze zmienic zeby bylo skuteczne a jednoczesnie w miare zdrowe:( chcialabym jeszcze miec sile cwiczyc...

zdrowe nie będzie na pewno, bo za mało;) zamiast jogurtu lepiej kefir na kolację ( więcej białka) albo biały chudy ser. A może na obiad dorzuć 100 gram gotowanej piersi z kurczaka, albo ryby a sos zastąp jogurtem naturalnym ( no i wywal szynkę wtedy ;) , w sumie sałatki moga być rózne ;)

Śniadanie jest najważniejsze a u ciebie jest właściwie pominięte. Jakiś kefir lub jogurt, serek biały, ziarna, otręby. Można sobie potem wrzucić jakiegoś owoca, żeby nie doprowadzać się do takich niedoborów.

Gość proszeoocene
ok zastosuje sie do waszych rad i bede dawac znac jak tam damrade na jakim jestes temacie:) ?

własciwie wszedzie się udzielam;) wszystkie tematy do których dołaczylam na stałe upadały w zawrotnym tempie, taki już mój pech ;)

Gość proszeoocene
:) moze tutaj sie bedziemy wspierac:) napisze jutro jak mi poszlo a jabys miala chwile to daj znac jak u ciebie:)