Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 proszeoocene

Bardzo Prosze O Rade

Polecane posty

Go艣膰 proszeoocene

chcialabym prosic o ocene takiego jadlospisu (nie chodzi mi o to czy jest zdrowy tylko czy bedzie skuteczny)? rano: kawa 3w1 poludnie: salatka: pomidor, ogorek, szynka, sos vinegre kolacja: jogurt naturalny lub kefir

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 proszeoocene
wiem ze jest fatalny ale chcialam cos podobnego do kopenhaskiej wymyslec... zalezy mi na szybkim spadku wagi jako wstep zmiany nawyk贸w zywieniowych moze ktos sie przylaczy?

Udost臋pnij ten post

no to mo偶e chcia偶 艣niadanie jedz. Jak ju偶 Ci si臋 tak spieszy to lepiej dieta 500- 800 kcal. Tez b臋dzie szybko, a nie bedziesz si臋 a偶 tak g艂odzi膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeoocene
mi sie wydaje ze z 600 to ten jadlospis ma? dlatego tylko kawa na sniadanie... a co by mozna bylo dodac na sniadanie? z gory dzieki za odp:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeoocene
damrade mam ten sam cel co ty:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lfbvfgtrii
Na 艣niadanie owoce lub jakie艣 p艂atki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeoocene
:) hehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicyjkaaa
Nie jest ani zdrowy, ani skuteczny. Skuteczna (tzn. jednocze艣nie zmieniaj膮ca nawyki 偶ywieniowe, trwale cho膰 wolno odchudzaj膮ca i przyspieszaj膮ca metabolizm) dieta to jakie艣 1500 kcal (ze spor膮 zawarto艣ci膮 bia艂ka plus zdrowe t艂uszcze, w臋gle tylko z艂o偶one) i trening (si艂owy + interwa艂y). To, co "wymy艣li艂a艣" zrobi Ci ogromn膮 krzywd臋 w szybkim czasie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panni zimma
polecam p艂atki 艣niegu, ma艂o kalorii maj膮

Udost臋pnij ten post

ja na diecie 500-800 jestem i u mnie to wygl膮da mniej wi臋cej tak: 艣n- jogurt naturalny - jakie艣 100 kcal obiad r贸偶nie, ale staram si臋 nie przekroczy膰 300 ( a jak ju偶 jem normalny to brak kolacji) kolacja- kefir, lub Wasa - tak do 100 kcal i w ci膮gu dnia jakie艣 przek膮ski, np, marchewka, og贸rek, jab艂ko - tak 艂膮cznie do 100 kcal proszeoocene a ile masz wzrostu? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicyjkaaa
Nast臋pna samob贸jczyni :O "diety" poni偶ej 1200 kcal to od偶ywianie g艂od贸wkowe, spowalniaj膮ce metabolizm, wyniszczaj膮ce organizm i pierwszy krok do potwornego efektu jojo. Powodzenia :o

Udost臋pnij ten post

alicyjkaaa efekt jojo mo偶e wystapi膰 po ka偶dej diecie, jesli potem odrazu wr贸cisz do jedzenia z przed diety. A diety niskokaloryczne daja szybkie efekty, co wi膮偶e siez wi臋kszym ryzykiem efektu jojo. To nie znaczy 偶e on nastapi. Z ka偶dej diety mozna wyj艣膰;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeoocene
165 i 67 zalezy mi na efekcie a potem wprowadzanie zdrowych nawykow. dodalabym jeszcze fitness ale nie wiem czy dam rade...:( dzieki za wszelkie uwagi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicyjkaaa
Jak komu艣 chodzi o efekty szybkie kosztem utraty mi臋艣ni i zdrowia to najlepiej przez miesi膮c nic nie je艣膰. Ja jestem chyba jaka艣 nienormalna na tym forum, bo dla mnie odchudzi膰 si臋 = straci膰 mas臋 t艂uszczow膮 zachowuj膮c jednocze艣nie (a najlepiej zwi臋kszaj膮c) mas臋 mi臋艣ni. Co oznacza, 偶e to niekoniecznie na wadze g艂贸wne rezulataty b臋d膮. Poza tym o wiele 艂atwiej jest je艣膰 1500 kcal i chudn膮膰 powoli, bo to pozwala na o wiele wi臋ksze urozmaicenie posi艂k贸w i niewiele odbiega od normalnego od偶ywiania. Ale jak kto艣 woli si臋 g艂odzi膰, a potem miesi膮cami jescze sobie odmawia膰 prawie wszystkiego to wolna droga...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeoocene
ok a czy uwazacie ze taki jadlospids jest zblizony kcl do kopenhaskiej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeoocene
a moze activia ta z platkami.....albo owoc? ale owoc chyba nie jest za dobry? mysle o tej 3w1 bo czarna nie jest zbyt dobra dla zoladka:(

Udost臋pnij ten post

ja pij臋 z mlekiem, ale bez cukru. No i pr贸cz tego jeszcze jem 艣niadanie, przewa偶nie jakis jogurt albo jak dzisiaj 5 kromek Wasa z sa艂ata i og贸rkiem;) A owoc to mi bardziej na przek膮sk臋 pasuje a nie na sniadanie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeoocene
dzieki damrade :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeoocene
a czy teraz bedzie ok? 9 - activia z platkami 12/13 - salatka (pomidor, ogorek, papryka, szynka, vinegre) 17 - kefir lub jogurt naturalny nie wiem co tu jeszcze zmienic zeby bylo skuteczne a jednoczesnie w miare zdrowe:( chcialabym jeszcze miec sile cwiczyc...

Udost臋pnij ten post

zdrowe nie b臋dzie na pewno, bo za ma艂o;) zamiast jogurtu lepiej kefir na kolacj臋 ( wi臋cej bia艂ka) albo bia艂y chudy ser. A mo偶e na obiad dorzu膰 100 gram gotowanej piersi z kurczaka, albo ryby a sos zast膮p jogurtem naturalnym ( no i wywal szynk臋 wtedy ;) , w sumie sa艂atki moga by膰 r贸zne ;)

Udost臋pnij ten post

艢niadanie jest najwa偶niejsze a u ciebie jest w艂a艣ciwie pomini臋te. Jaki艣 kefir lub jogurt, serek bia艂y, ziarna, otr臋by. Mo偶na sobie potem wrzuci膰 jakiego艣 owoca, 偶eby nie doprowadza膰 si臋 do takich niedobor贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeoocene
ok zastosuje sie do waszych rad i bede dawac znac jak tam damrade na jakim jestes temacie:) ?

Udost臋pnij ten post

w艂asciwie wszedzie si臋 udzielam;) wszystkie tematy do kt贸rych do艂aczylam na sta艂e upada艂y w zawrotnym tempie, taki ju偶 m贸j pech ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeoocene
:) moze tutaj sie bedziemy wspierac:) napisze jutro jak mi poszlo a jabys miala chwile to daj znac jak u ciebie:)

Udost臋pnij ten post