Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaa...

dziś się wyprowadziłam, smutno mi.

Polecane posty

Gość smutnaaa...

Wyprowadziłam się dziś z domu na stancję, bo zaczynam studia. W mojej małej mieścinie zostawiłam rodzinę, chłopaka i znajomych. Siedzę teraz sama i bardzo mi smutnoo.. Pocieszycie?

A chlopak nie dolaczy do Ciebie? w jakim miescie studiujesz? wiem co przezywasz, ja w tamtym roku plakalam jak bobr, teraz tez juz zaczynam, a zabieram sie na stancje jutro..

Gość nie-zakochana
alestybiednaalestybiednaaaaaaaaaaaaa pożałujmy jej!!!!!!!!!111 everybody!

Mogę sobie wyobraziś Twój nastrój. Ale to się zmieni, poznasz ludzi, z podobnym zalem za parę lat może będziesz wracać do swojej mieścinki

Gość alo alo alooo
szybko znajdziesz nowych znajomych, dobrze, że masz kompa:) do domku będziesz przyjeżdżać na weekendy, czas szybko leci.. powodzenia na studiach!

Gość smutnaaa...
dołączy dopiero za rok, bo rok młodszy jest. przeniosłam sie do warszawy. a Wy sie nie nabijajcie, bo ta sytuacja zabawna nie jest.

nie zakochana, nie kazdy czeka tylko na moment, kiedy sie wyrwie z domu na studia, bo nie dla kazdego mieszkanie z rodzicami to katorga i nie wszyscy rodzice stawiaja nakazy i zakazy, bo sa tacy ktorzy potrafia robic to z umiarem i wychowac swoje dziecko tak, ze bedzie za nimi tesknic kiedy opusci dom ;)

Ja się wyprowadzam w poniedziałek. Nie raz wyjeżdżałam, ale dziś jak zobaczyłam opróżnione szafki, tak jakoś mi się smutno zrobiło :(

Gość hghhhgh
Do Warszawy? Super, zazdroszczę :(

Gość podklad maskujacy3
ja tez w srode... ale do mieszkania studenckiego...

Gość smutnaaa...
i mi sie mama jeszcze przez telefon popłakała, bo najmłodsze dziecko wyjechało. przykro jakoś..

Gość nie-zakochana
ja nie czekalam nigdy aby sie wyrwac z domu, mam cudowną rodzine i za nimi tesknie ale nie robie z tego afery, zycie to sztuka wyboru tak ? :) autorka wyolbrzymia problem.

Gość smutnaaa...
Czarna Dalia - Gdzie się przeprowadzasz? królewna niepewna - ze dwie godziny drogi pociągiem, czyli nie jest jeszcze źle:)

Gość podklad maskujacy3
ja akademika nie dostalamm... nie mam wyjscia. ale mieszkanie nei jest jeszcze na 100% pewne, a czas leci neiublaganie szybko...

jestem w identycznej sytuacji jak Ty smutna ;) tez najmlodsza i tez rodzice nie chca odciac 'pepowiny' dzielacej nas, uwierz ze czasem bedzie to problem, ale nic sama sie przekonasz jeszcze, a teraz zycze powodzenia, jezeli masz kogos znajomego w wawie wyjdz gdzies, chociazby na stare miasto, albo poznaj okolice ;p a ja tymczasem wracam do pakowania, powodzenia :*

Gość nie-zakochana
czarna dallia, pewnie bozia Ci to wynagrodzi i jakiś chłop Cię pokocha za trzech :D

Gość smutnaaa...
nie-zakochana - a nie bierzesz pod uwage, że każdy przezywa różne sprawy inaczej i z różną intensywnością.

Gość nie-zakochana
sa gorsze rzeczy na swiecie, dwa tyg i czlowiek przywyknie do nowej sytuacji jak do wszystkiego, uczcie sie samodzielnosci i nabierajcie pewnosci dzieciaczki :D

Gość smutnaaa...
królewna niepewna - też zyczę powodzenia:)

Gość nie-zakochana
wiadomo, obiadki nie te same, mozna zrzucic pare kilo ;d poznac nowych ludzi, rozwinac sie ;D dlatego idziecie na studia, tesknota jest ok ale w dbrych proporcjach , bo inaczej mozna sie pochlastac :D

będzie o.k. ty przynajmniej miałaś odwagę zsotawić chłopaka itd ja już bym dawno wyjbala w duże miasto, a siedze u siebie, bo żal faceta, mamy itd

Gość nie-zakochana
a jesli chodzi o zwiazki na odleglosc to nie polecam :D w dzisiejszych czasach to sie nie sprawdza, faceci ulegaja pokusom a kobbiety jeszcze czesciej :D

Gość smutnaaa...
i nie wątpię, że się przyzwyczaję i przywyknę do nowej sytuacji, ale dzisiejszy wieczór wesoły nie jest. hghhhgh - czemu zazdrościsz, że do warszawy?