Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papier karta nóż

Powróżę tylko 5 osobom.

Polecane posty

Gość zagubiona we mgle
20.10.1987-ja 16-02-1986-on co dalej?

Gość zolzaa
a jesli moje pytanie nie dotyczy partnera???? 20.06.1980 kiedy schudne?

acha, ale date urodzenia potencjalnego psa, czy partnera?

Gość zuza999
ja 19.04.1987 on 29.05.1986 kiedy slub i jak bedzie sie nam układało?

Gość jamon
czy dostane prace i jak bedzie z mezem 18.08.78

Gość Liijka Róza
04.06.88 i partner 31.08.88 Czy będziemy małżeństwem? Kiedy mi się odświadczy no i czy będziemy mieli dzieciaczki ;)

jakbyś powróżył/a sobie to byś wiedział/a że za 30 minut spali ci się komputer wiec sięspiesz z tym wróżeniem dla innych ;-)

Gość Ludzie kolejan oszustka
daje ułude nadziei sami decydujcie o swoim zyciu nie dajcie sie opetac tarotem jak ktos ciagle prosi o wróżbe tzn ze ma problem zastanówcie sie

Jedenasta jedenaście 14.08.77 Czy w naajbliższym czasie zmieni się coś w moim życiu uczuciowym? Obecnie jest pustka. Oj, nie jest taka straszna pusta ;) Ale jeeśli chcesz coś więcej to musissz troszke poczekać - warto :)

Gość zolzaa
no jasne ,ze chce:D doopa blada nie pomogłeś(łaś) gdybym znala date to yłoby łatwiej:p

Gość i tak sie nie załapię
ale może jednak 3.4.78, czy poznam ( poznałam już) właściwego mężczyznę i czy będe miała szczęście mieć rodzinę i dzieci? może jednak

Jestem ciekawa co karty mowia na temat pewnego mezczyzny : czy ze strony Roberta ( 17.04.81) jest przyjazn czy kochanie ?? Czy zamieszkamy razem i bedziemy w konkretnym zwiazku ?? Poprostu chcialabym sie dowiedziec co karty pokazuja jak sie to wszystko potoczy dalej jak chodzi o moje sprawy uczuciowe. Mam na imie Kasia ( 04.04.1982) Pozdrawiam i czekam na wrozbe od Ciebie

jamon czy dostane prace i jak bedzie z mezem 18.08.78 z mężem wszystko sie poukłada, on cie bardzo kocha. Z pracą bedzie gorzej, aczkolwiek wszystko wyjasni sie w styczniu

Gość Nie rozumiecie że Tarot
UZALEZNIA zabiera ducha na koniec juz nie decydujecie o swoim zycie wogóle

04.06.88 i partner 31.08.88 Czy będziemy małżeństwem? Kiedy mi się odświadczy no i czy będziemy mieli dzieciaczki Tak, bedziecie mlażenstwem, ale na oswiadczyny musisz troche poczekać :) Narazie widze tu jedno dziecko -chłopczyk :)

Gość eweeellkaaa
28-09-1982, on 16-05-1986 jak mnie postrzega co czuje?

Gość Zobaczcie ta niby wrózka
miala powrózyc tylko 5 a ciagle wrózy gdzie tu konsekwencja:((( ?

i tak sie nie załapię ale może jednak 3.4.78, czy poznam ( poznałam już) właściwego mężczyznę i czy będe miała szczęście mieć rodzinę i dzieci? To własciwy mężczyzna aczkolwiek nie na całe życie, przemyśl to jeszcze. Dzieci będa, rodzina - narazie nie widać.

Jestem ciekawa co karty mowia na temat pewnego mezczyzny : czy ze strony Roberta ( 17.04.81) jest przyjazn czy kochanie ?? Czy zamieszkamy razem i bedziemy w konkretnym zwiazku ?? Poprostu chcialabym sie dowiedziec co karty pokazuja jak sie to wszystko potoczy dalej jak chodzi o moje sprawy uczuciowe. Mam na imie Kasia ( 04.04.1982) Pozdrawiam i czekam na wrozbe On jeszcze sam tego nie wie, ale bardzo cie lubi :) Trzymaj się go a bedziesz szczesliwa :)

eweeellkaaa 28-09-1982, on 16-05-1986 jak mnie postrzega co czuje? musisz stać sie bardziej odwazna i zrobić pierwszy krok :) co czuje, jednak nie mozna okreslic co to jest naraie, na pewno jest to pozytywne uczucie ):) Na tym koniec :) życzę powodzenia, pozdrawiam.

Gość Ciągle wpisuja sie te same
To świadczy o uzaleznieniu zdaje sie wam ze karty wam pomoga a one ciagle i znów nawołuja byscie pytały i znów pytały przejrzyjcie kilka topików z wróżbami tam ciagle przewijaja sie te same pytające ludzie zastanówcie sie co robicie sobie i swoim rodzinom zło przyjdzie po swój Plon

Gość eweeellka
licze ze sie jeszcze zalapie:)

Gość zuza999
a ja ? pominełaś mnie :(