Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malolataa

NIE SPRZEDANO MI PIWA

Polecane posty

Gość malolataa

Ostatnio bylam u kumpeli, wypilysmy po piwie u niej w domu, po czym stwierdzilysmy, ze jeszcze po jednym na druga noge zakupimy ;) . Wyszlysmy do sklepu, wszystkie moje dokumenty zostaly u niej w domu, wyciagnelam z lodowki dwie butelki , a pani do mnie " dowod ? " , mowie ze nie mam, ze wyszlam na chwile tylko wszystko jest w domu, a poza tym 18 lat skonczylam 6 lat temu ;). Na co pani sklepowa niemal wybuchnela smiechem i mowi taaa 6 lat temu, jasneeee :D i pokazala mi znany gest " jedzie mi tu czolg " :P . Tez macie tez problem z zakupem alko mimo juz troche zaawansowanej pełnoletnosci ? :D Nie pomyslalabym ze majac 24 lat wciaz wygladam na niepelnoletnia ;) . Ale to chyba dobrze ;)

Twoja zaawansowana pełnoletniość mówi że można ci tylko współczuć, że browara kupić nie mogłaś. Ale za to zaoszczędziłas na krem przeciwzmarszczkowy. Bilans zysków i strat dodatni ;d

Gość malolataa
Nie zaoszczedzilam na krem bo sie pokornie wrocilam do domu i przyszlam z dowodem :P .

Gość frentii
Ja pierdziele, kolejny watek z serii mam 40 lat i nie moge kupic papierosow bez dowodu, gdzie kazdemu dzieciakowi je sprzedadza:D:D

Gość malolataa
Jak siegnac pamiecia to chyba czesciej proszono mnie o dowod gdy juz osiagnelam te magiczna 18-tke, niz jak sie chlalo nielegalnie :P

Gość
mi tez ostanio nie sprzedali, i kupila mi młodsza ode mnie :O 😭

Gość
bo jak sie mialo mniej to sie wiedziało gdzie sprzedaja

Gość no mnie nikt nie pobije
bo ja mialam 24, mieszkalam juz 3 lata z facetem i nie chciano mi sprzedac... zapalek!!!!

terz to miałem jak nie miałem 18 to nie to wszystko kupowałem ale jak skończyłem te 18 t wszystkim się przypomniało ze jest takie cos jak dowód

też byłem kiedyś przy tym jak jednej gówniarze nie chcieli sprzedać zapałem

wcale się tym sprzedwcom nie dziewię,bo często zdarzają się kontrole i skąd taki sprzedawca ma wiedzieć czy dana osoba nie jest podstawiona? koleżance pracującej w monopolowym przytrafiła się taka przygoda,ona zażądała od małolata dowodu a za moment weszła babka i wręczyła jej podziękowanie za to że nie sprzedała alhololu małolatowi,akurat miasto tego dnia zorganizowało taką akcję