Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she loves me not

zdradze zone

Polecane posty

Gość plus 10 zł
w zdradzie chodzi o znalezienie osoby ktora da mi uczucie...cieplo i zrozumienie...chwile zapomnienia... rozkosz "chwile zapomnienia"- no wlasnie, to beda tylko chwile :O

Gość she loves me not
czy ja kocham? dotad myslalem ,ze tak... ale gdy pogadalem z dziewczyna kumpla...przytulilem ja(inna kobiete niz moja zona!)...bylo mi tak dobrze... ze zapragnalem to miec... chyba to juz przyzwyczajenie,moje wygodnictwo.. to juz chyba nie milosc

Gość jęczysz
i biadolisz nad swym losem jak gamoń, podejmij jakąś decyzję i nie przynoś wstydu facetom!!!!!!!!!!

po kazdej upojnej randce bedziesz wracał do domu a ona tam bedzie i bedzie sie krzywic i marudzic i psuc ci humor wiec co ci ta zdrada da ?? Mysle, że sam sex niczego w tobie nie zmieni, bo mozesz sie zakochac i co wtedy i tak zostawisz zone, wiec moze lepiej odrazu to zrobic

Gość she loves me not
boli mnie to ze zona traktuje mnie jak maszynke do robienia kasy .ona juz wie co ja bede w cywilu robil zeby miala wiecej kasy!

Gość tabu tabu
Wygodniej jest tkwić w starym układzie i szukac ukojenia gdzie indziej? I bedziesz zazdrościł kolegom, że maja super kochające żony? A myslisz, ze skok w bok, czy nawet stała kochanka sprawi, że bedziesz zadowolony z życia i szczęśliwy? Przez chwile tak, a co potem? Najłatwiej jest uciekać od problemu. A może zdrada ma byc formą zemsty na zonie za to, ze nie jest taka jak to sobie wymysliłeś? Pomyslałes o niej? Może ona ma jakieś uwagi pod Twoim kątem. Może zazdrości kolezanom, że maja takich mężów, a nie innych? Ucieczka w zdradę to tchórzostwo.

Gość ciekawa marysienka
może taka się wydawała? Jeśli była taka przez 2-3 lata okey. Ale jelsi tylko przez pół roku to znak, że albo dobrze się maskowała, albo ty jej dobrze nie poznałeś. I wychodzi na to, że wasze relacje popsuła ta propozycja odholowania auta...

Gość plus 10 zł
ok, to mecz sie z nia :O:O i lepiej zacznij sie oswajac z powiedzeniem "kto ma miekkie serce, musi miec twrada dupe"

Gość she loves me not
chwile... wiem ze to bda chwile..ale czasem dla takich chwil warto znosic te jeki i krzywe miny... mi chwila wystarczy... chce miec troche radosci z tego ,ze robie z siebie debila, dbam o wyglad , kondycje...a traktowany jestem jak moneymaker a nie jak facet

Autorze piszesz tylko dałem jej dom,plazme ziemię to tamto ,pindrze sie zeby wzbudzić zazdrość,a gdzie miejsce na czułość,zamiast domu ,plazmy itd pokarz jej jak Tobie na niej zależy .Zdrada pogorszy sytuację ,a co z wyrzutami sumienia(pewnie je masz). Pogadaj z nią ,a nie pal mostów za sobą!

szkoda reszty zycia na bycie z niewłaściwą osoba bedziesz tylko bardziej nieszczesliwy

Gość she loves me not
odholowanie auta bylo w lato...wiec calkiem nie dawno...i to chyba nie to. ale owszem ujrzalem ,ze sa na swiecie normalne kobiety...madre i "normalne" a nie tylko te z zadartmi nosami. nie wiem czy jestem potworem dla niej...ale caly czas robilem wszystko by nie mogla narzekac. nie zdradzalem tak jak kumple...nie wyzywalem.... nie chlalem wszedzie i z kazdym... nie klne , nie krzycze na nia... rzeczywiscie menda ze mnie

Gość tabu tabu
jestes przez nią tak traktowany, jak sam na to pozwalasz... a moze to tylko Twoje odczucia? I ona Cię kocha, i Ty ją też, tylko pogubiliście się...

ale posłuchaj to jest twoja wersja tego jaki jestes ona pewnie ma swoja moze wystarczy szczera rozmowa a plaama ziemia i cala reszta sa niczym w porownaniu z wieczorami i porankami we dwoje moze tak sie zagalopowales w tym zarabianiu ze zapomniales o odrobinie romantyzmu

Gość she loves me not
dawalem jej to co chciala...to wlasnie materialne rzeczy maja dla niej najwieksza wartosc. zeby kolezankom pokazac... jest jeszcze wyscig o wyzej postawionego meza i o to ma do mnie zal...ze nie jestem karierowiczem. jak ona mogla na imprezei ze znajomymi powaznym tonem powiedziec ze nie kocha meza???

Gość plus 10 zł
oj ja chyba naprawde cie przygarne i zrobie ci pranie mozgu ;):D

no to moim zdaniem skoro jest tak zle to moze lepiej sie rozwiedzcie zycia jest za malo na bycie z niewłasciwa osoba

Gość she loves me not
to zona wysyla mnie na misje...dla mnie to dziwne bo koledzy mowia ,ze ich zony wrecz im zabraniaja :( to ona chce zbym robil studia...bo mam dostac awans... to ona chce zebym robil licencje cywilne bo piloci przy gaszeniu pozarow w hiszpanii zarabiaja 30tys. dla niej wazny jest pieniadz a nie ja

skoro jest taka zla to ja zostaw a wlasciwie dlaczego z nia jeszcze jestes podaj jeden powod tylko nie dziecko bo to zaden powod

Gość she loves me not
poszla do pracy na 4 miesiace...do jednostki wydawac mundury... zeby zarobic na kuchnie ,bo ja za malo zarabiam... :/ a ja nie chce kupowac mebli do mieszkania skoro sobie wymyslila budowe domu. i juz foch

Gość kaczka sraczka
malo zarabiasz stary sciemnij ja na wyplate ze tysiaka dostales i powiedz ze sie z nia musisz rozejsc bo niespelniasz jej potzreb itd a tak w ogole to do dupy macie

Gość she loves me not
jestem z nia chyba z wygody... dla switego spokoju. bo mam dom do ktorego wracam.. bo jakos to wyglada...

Gość she loves me not
teraz to juz nie uwierzy ze zarabiam tysiaka :D ja chce znalezc sobie jakas niunie...odskocznie.. warto?

Gość plus 10 zł
jestes z nia, bo boisz sie z nia rozstac :O

jakoś ?? jesli nie zawalczysz o swoje szczescie nikt za ciebie tego nie zrobi, a jesli wolisz mieszkac z taka kobieta to jestes bardzo wygodny

Gość she loves me not
jestem walnietym trepem, tacy nie maja brania... w moim wieku nie jest latwo zaczynac zycie od nowa.

Gość oj mądrzycie się
takich decyzji się łatwo nie podejmuje. Facet jest odpowiedzialny, co dziś się już nie często zdarza. Przykręć kurek z kasą mówie Ci. I nie daj się jej tak manipulować, co do Twojej pracy. Choć te decyzje zostaw sobie. Przecież ryzykujesz życiem a masz synka, który potrzebuje taty. Zdrady możesz spróbować, czemu nie, ale sam zobaczysz, że powroty do tej hu*owni będą coraz trudniejsze.

Gość Zakonczenia wojska .D
tralalalala.... nie wierze ze nie wiesz co chcesz zrobic ;p ale mi facet z Ciebie! Idz lepiej spicku ;D